Ανακοίνωση της ΕΟΚ για τις άδειες λειτουργίας των γηπέδων

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Ανακοίνωση με την οποίο ενημερώνει τα σωματεία για τις ενέργειες που πρέπει να κάνουν για τις άδειες λειτουργίας των κλειστών γυμναστηρίο εξέδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Σε αυτήν ενημερώνει τα σωματεία ότι δόθηκε παράταση για την έκδοση άδειας λειτουργίας των γηπέδων μέχρι της 8/02/2015, ενώ ζητάει να προχωρήσουν τις εργασίες των γηπέδων σε συνεργασία με τους Δήμους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης:

Σας ενημερώνουμε ότι τα Σωματεία θα πρέπει να στείλουν επιστολή στην Περιφέρεια όπου ανήκουν με αίτημα την άδεια διεξαγωγής των εντός έδρας αγώνων τους, καθότι δόθηκε παράταση, με κοινή υπουργική απόφαση, για την έκδοση άδειας λειτουργίας των γηπέδων μέχρι της 8/02/2015.

Παράλληλα θα πρέπει ζητήσουν από τους Δήμους να προχωρήσουν τις εργασίες στα γήπεδα ώστε να δοθεί η άδεια λειτουργίας του από τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις μέχρι το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς.

Σε περίπτωση που υπάρχει άδεια λειτουργίας τα Σωματεία θα πρέπει να υποβάλουν αίτημα για την άδεια διεξαγωγής των εντός έδρας αγώνων την αγωνιστική περίοδο 2014 – 2015.