Σκέψεις για επιστροφή Κάλβο! Οι κινήσεις για αντιστροφή του κλίματος…

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Συνάντηση με τον Κάρλος Κάλβο θα έχει η διοίκηση της ομάδας, για να τεθεί το ζήτημα αν υπάρχει η διάθεση από τον Ισπανό μέσο να τεθεί εκ νέου σε αγωνιστικούς ρυθμούς και να βγει από τον «πάγο» που είχε τεθεί.

Όπως ανέφερε στο χτεσινό της φύλλο η «Arena Press» και επιβεβαιώνει με σημερινό του δημοσίευμα στο novasports ο Ευγένης Δαδαλιάρας, οι ιθύνοντες της Ξάνθης έχουν μπει σε «δεύτερες σκέψεις» με την επιστροφή του Κάλβο να μοιάζει ως το χάπι που θα χρυσώσει το αρνητικό κλίμα που επικρατεί.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Συνάντηση με τον Κάρλος Κάλβο θα έχουν την Πέμπτη στην Ξάνθη, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το μέλλον του παίκτη στην ομάδα.  Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής δεν έχει αγωνιστεί καθόλου μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και έχει τεθεί στο περιθώριο από τη διοίκηση της ομάδας, τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας.

Για αυτόν ακριβώς το λόγο, η διοίκηση των Ακριτών θα μιλήσει με τον παίκτη, με τους Θρακιώτες να έχουν πρόθεση για θετική κατάληξη του θέματος και λήξη της σιωπηρής τιμωρίας που έχει επιβληθεί στον Κάλβο. Σε κάθε περίπτωση τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν την Πέμπτη, ενώ σε περίπτωση που οι δύο πλευρές δεν τα βρουν, δεν θα πρέπει να αποκλείεται ακόμα και το ενδεχόμενο απομάκρυνσης.»

Πάντως καλό θα είναι να αναμένουμε την συνάντηση των δύο πλευρών για να ξεκαθαριστεί το ζήτημα, και αν τελικά έχει αλλάξει η απόφαση του Ισπανού για αποχώρηση απ οτην Ξάνθη, και αν εν τέλει βρεθεί η “χρυσή τομή”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here