Προγραμματισμό ενόψει Πανθρακικού ξεκίνησε η ΑΕΚ

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

– Την προσοχή τους στον πρώτο αγώνα για τους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Πανθρακικό έχουν στρέψει στην ΑΕΚ. Παράλληλα, αναζητείται τρόπος για να διατηρηθούν οι κιτρινόμαυροι σε εγρήγορση  μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα της Football League, καθώς μετατέθηκε επ’ αόριστων η πρεμιέρα της Football League.

Για τον λόγο αυτό προγραμματίζεται να διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι, πιθανότατα την Κυριακή, ούτως ώστε οι παίκτες να μείνουν ζεστοί και να έχουν παιχνίδια στα πόδια τους ενόψει του κρίσιμου επίσημου αγώνα με τον Πανθρακικό – που όλοι στην ΑΕΚ συνειδητοποιούν ότι ίσως αποτελέσει το παιχνίδι – κλειδί για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο προπονητής της ΑΕΚ Τραϊανός Δέλλας είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος με τους νεαρούς παίκτες της ομάδας και με την απόδοση τους στο τελευταίο φιλικό με τη Λάρισα, που έγινε την Τετάρτη στην Θεσσαλία.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τους θεσσαλούς για την αναβολή του πρωταθλήματος και τον αγώνα με τον Πανθρακικό για το κύπελλο είπε πως “δεν θα μιλήσω μόνο για τη δική μου ομάδα, αλλά γενικώς. Όταν οι ομάδες έχουν ξεκινήσει δύο μήνες την προετοιμασία είναι δύσκολο να υπάρχουν αναβολές στο πρόγραμμα. Τι να κάνουμε όμως; Αυτό έχουμε και αυτό πρέπει να κάνουμε. Το μόνο που ξέρουμε σίγουρα είναι πως την προσεχή Τετάρτη παίζουμε με τον Πανθρακικό. Ο προγραμματισμός είναι μέχρι εκεί. Από εκεί και πέρα δεν ξέρουμε τι θα συμβεί. Εάν ξανασυμβεί αυτό, σίγουρα σε βγάζει έξω από αυτό που έχεις προγραμματίσει”.