Οι διαιτητές και το πρόγραμμα των Νέων Ξάνθης και Πανθρακικού

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Συνεχίζεται το πρωτάθλημα Νέων της Super League με τα παιχνίδια της 4ης αγωνσιτικής, με τις δύο ομάδες της Θράκης να αγωνίζονται  εντός έδρας.

Η ομάδα της Skoda Ξάνθη που έχει ξεκινήσει ιδανικά με τρείς νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια θέλει και κόντρα στον Λεβαδειακό να επιβεβαιώσει την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Το παιχνίδι με την ομάδα της Βοιωτίας θα πραγματοποιηθεί στης Αθλητικές εγκαταστάσεις της Skoda στα Πηγάδια  το Σάββατο στης 10:30, σε μια αναμέτρηση που ορίστηκε να διευθύνει ο Περικλής Παρχαρίδης της ΕΠΣ Δράμας, με βοηθούς τους Γιώργο Μαρμαρίδη και Παναγιώτη Κετσιμπάση αμφότεροι της ΕΠΣ Δράμας, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Ηλίας Τελίδης της ΕΠΣ Καβάλας.

Από την άλλη η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη μετά την ήττα στην Λιβαδειά θέλει να επιστρέψει στης νίκες κάνοντας την αρχή από κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Σιδηροχωρίου στης 11 το πρωί της Κυριακής, μια αναμέτρηση που θα διευθύνει ο Σάββας Σιδηρόπουλος της ΕΠΣ Έβρου με βοηθούς τους  Κώστα Κίτσο και Παναγιώτη Τερζόπουλου επίσης της ΕΠΣ Έβρου, ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο Νίκος Μανάκας της ΕΠΣ Θράκης.