Νίκη επί της ΜΕΝΤ για την… μεικτή Έβρου του Ηρακλή

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Έχοντας ως κορυφαίο τον εβρίτη νεαρό πασαδόρο του Θεοδόση Ηλία, ο Ηρακλής των πολλών Εβριτών κέρδισε με 3-1 την περσινή πρωταθλήτρια της α2 και πλέον συμμετέχουσα στην Volley League ΜΕΝΤ σε φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη.

 

Έτσι ο γηραιός έδειξε από νωρίς τα δόντια του, ότι θα αποτελέσει δηλαδή έναν ισχυρότατο αντίπαλο για ΓΕΑ και ΑΕ Κομοτηνής και θα αποτελέσει φαβορί για την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια. Ο Θεοδόσης Ηλίας, με καταγωγή από την Μαΐστρο, ήταν η αποκάλυψη της αναμέτρησης. Υπενθυμίζεται ότι στον Ηρακλή θα δίνει λογικά ανάσες σε έναν άλλον Εβρίτη, τον Θόδωρο Μποζίδη, ενώ και στην Εθνική Εφήβων αποτελεί τον αναπληρωνατικό του αλεξανδρουπολίτη Σταύρου Κασαμπαλή.

Στον αγώνα του Ηρακλή με την ΜΕΝΤ αγωνίστηκαν και άλλοι δύο νεαροί Εβρίτες, ο Μούχλιας και ο Στοϊλούδης (καθώς φέτος ο Ηρακλής έχει μετατραπεί σε άτυπη Μεικτή… Έβρου). Από την πλευρά της ΜΕΝΤ, ντεμπούτο με την ομάδα της Τούμπας πραγματοποίησε και ο αυστραλός πασαδόρος Χάρισον Πίκοκ, που άμα τη εμφανίσει του στην Ελλάδα, μπήκε κατευθείαν στα βαθιά και αγωνίστηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Για την ιστορία, τα σετ της αναμέτρησης ήταν 25-19, 19-25, 25-22, 25-21.