Κλείσιμο της Πανέβριας Αγροτικής Έκθεσης Φερών

Έκλεισε τις πύλες της η 19η Πανέβρια Αγροτική Έκθεση Φερών την Κυριακή 14-9-2014.

Φέτος η συμμετοχή των εκθετών ήταν μεγαλύτερη καθώς είχαμε 30 εκθέτες στους κλειστούς χώρους μαζί με τους τοπικούς παραγωγούς, 15 εκθέτες με μηχανήματα και 2 εκθέτες πουλερικών. Η επισκεψιμότητα ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς χιλιάδες επισκεπτών πέρασαν από όλους τους χώρους της έκθεσης, όπου ενημερώθηκαν για τοπικά προϊόντα, συζήτησαν και ήρθαν σε επαφή με παραγωγούς, μεταποιητές και αντιπροσώπους γεωργικών μηχανημάτων και εφοδίων.

Στα πλαίσια της 19ης Πανέβριας Αγροτικής Έκθεσης Φερών διοργανώθηκαν οι παρακάτω εκδηλώσεις :

Ημερίδα με θέμα: Οι εξελίξεις στη Νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική με εισηγητή τον κ. Σκιαδά Κωνσταντίνο, Αντιπρόεδρο της ΠΑΣΕΓΕΣ

Ημερίδα με θέμα: Ομάδες Παραγωγών Οργάνωση και προοπτικές.

Συνάντηση – ενημέρωση των μελών του συνεταιρισμού

Επίσης στις 13-9-2014 διοργανώθηκε διαγωνισμός και βράβευση του μεγαλύτερου Κολοκυθιού, Καρπουζιού και πεπονιού (ποικιλία Χρυσή Κεφαλή).

Σε μια δύσκολη συγκυρία λόγω της οικονομικής κρίσης για την χώρα μας και των ζωονόσων για την περιοχή των Φερών κατορθώσαμε και φέτος να δημιουργήσουμε μια Αγροτική Έκθεση, μοναδική στην Θράκη, που στηρίζει τον Αγρότη και τον Κτηνοτρόφο και που δημιουργεί κάθε φορά νέες προϋποθέσεις στον πρωτογενή τομέα.

Οι θετικές εντυπώσεις από τους πάρα πολλούς επισκέπτες μας και οι καλές κριτικές μας ενδυναμώνουν και μας κατευθύνουν σε πιο άρτια διοργάνωση για την επόμενη χρονιά.

Ευχαριστούμε όλο το υπαλληλικό προσωπικό της Δημοτικής Ενότητας Φερών και ιδιαίτερα το προσωπικό των απολυμένων της Βιομηχανίας « Θράκη» που εργάστηκαν υπερβαίνοντας τα συνηθισμένα.

 

Πηγή: www.evros24.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here