Γκολ ο Ντίνας με… κεφαλιά (!), αλλά δεν ήταν αρκετό για το τριφύλλι

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

– Το γκολ του Κομοτηναίου Θανάση Ντίνα που έπαιξε ουσιαστικά σε ρόλο σέντερ φορ ουσιαστικά, δεν ήταν αρκετό για τον Παναθηναικό, ώστε να μπορέσει να γυρίσει το ματς. Ηττήθηκε από τη Ντιναμό Μόσχας με 1-2 μέσα στη Λεωφόρο και ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Europa League.

Ο νεαρός θρακιώτης ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού σκόραρε μάλιστα με… κεφαλιά, που δεν είναι το φόρτε του, αλλά το γκολ δεν ήταν αρκετό για να αποφύγει την ήττα ο Παναθηναϊκός με 2-1 από τους Ρώσους.

Η Ντιναμό κατάφερε να πάρει τη νίκη όντας ανώτερη τόσο ποιοτικά όσο και σε χαρακτήρα, αφού διαφύλαξε το προβάδισμά της χωρίς ιδιαίτερο κόπο, ανταποκρίθηκε σωστά στην πίεση που άσκησε ο Παναθηναϊκός μετά τη μείωση του σκορ και παρά τις απουσίες της, έγινε με το… καλημέρα αφεντικό στον όμιλο.

Οι Ρώσοι ευτύχησαν να προηγηθούν μετά από μια τρομερή μπαλιά του Κουράνι στον Κοκόριν που βγήκε μόνος με τον Κοτσόλη, ενώ με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, έκαναν ότι ήθελαν την άμυνα του τριφυλλιού και βρήκαν δεύτερο γκολ με τον Ιόνοφ.

Ο Ντίνας ήταν αυτός που μείωσε με πανέξυπνη κεφαλιά, αλλά αυτό δεν έφτανε στο τριφύλλι για να αποφύγει την ήττα. Μετά το τέλος του αγώνα, σχολίασε ο κομοτηναίος παίκτης: «Ο κόσμος ήρθε εδώ θέλοντας τη νίκη. Μας βοήθησε, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Είχαμε μία τακτική την ακλουθήσαμε πιστά από εκεί και πέρα δουλέψαμε σκληρά για να κερδίσουμε. Σίγουρα δεν μπορούμε να ζητήσουμε κάτι λιγότερο από τη νίκη στην επόμενη αγωνιστική με την Εστορίλ. Πάμε εκεί για το παιχνίδι μας».

Πλέον, η πρόκριση από την 1η κιόλας αγωνιστική δείχνει να απομακρύνεται για τον Παναθηναϊκό, αφού και η Αϊντχόφεν νίκησε στον άλλο αγώνα του ομίλου την Εστορίλ με 1-0, στην έδρα της οποίας στη Πορτογαλία θα πάει στις 2 Οκτωβρίου η ομάδα του Αναστασίου και θα θέλει αποτέλεσμα για να μην… χαιρετήσει νωρίς-νωρίς το Europa League.