ΕΣΠΕΘΡ: Τα ζευγάρια των ομάδων της Θράκης στην Α’ φάση του Κυπέλλου

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης Πετοσφαίρισης Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας στην Αλεξανδρούπολη η κλήρωση για την ανάδειξη των γηπεδούχων σωματείων στα δύο ζευγάρια της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών 2014-2015.

Όπως είναι γνωστό, δικαίωμα στο Κύπελλο έχουν προαιρετικά όλες οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή και σε αυτήν την φάση τα ζευγάρια σχηματίζονται με γεωγραφικά κριτήρια. Από την στιγμή που από τις ομάδες που βρίσκονται στο δυναμικό της ΕΣΠΕΘΡ δήλωσαν συμμετοχή μόλις τέσσερις, τα ζευγάρια προέκυψαν με ορισμό.

Οι δύο ομάδες του βορείου Έβρου, Ορεστιάδα και Νέα Βύσσα, θα παίξουν μεταξύ τους ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τις δύο ομάδες του Νότου, τον Έβρο Σουφλίου και τις Αμαζόνες Μαΐστρου. Οι αγώνες είναι νοκ άουτ και κλήρωση χρειάστηκε ουσιαστικά μόνο για τις έδρες.

Σύμφωνα με την κλήρωση, ο ΑΣΑ Εβρος Σουφλίου θα φιλοξενήσει τον Α.Ο. Μαϊστρου (Αμαζόνες) το Σάββατο 11 Οκτωβρίου στο Σουφλί και ο Α.Ο. Ορεστιάδας θα υποδεχθεί τον Α.Ο. Νέας Βύσσας την Κυριακή 12 Οκτωβρίου στην Ορεστιάδα. Οι νικήτριες ομάδες θα προκριθούν στη Β’ Φάση του θεσμού και θα παίξουν μεταξύ τους.