Είδε τον Εθνικό… φημολογείται για Skoda Ξάνθη ο Γ. Χ. Γεωργιάδης

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης
 
– Σύμφωνα με δημοσιεύματα από Αθήνα, στη Skoda Ξάνθη σκέφτονται το ενδεχόμενο να κάνουν κρούση στον Γιώργο Γεωργιάδη.

Μετά την αποχώρηση του Σάκη Τσιώλη, η Ξάνθη είναι σε αναζήτηση προπονητή, «έπαιξε» πολύ δυνατά το όνομα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Τελικά, οι συζητήσεις των δυο πλευρών για μια νέα συνεργασία έπεσαν στο κενό και σήμερα (18/09), δημοσίευμα της «Ώρας των Σπορ» φέρνει ένα νέο όνομα στο προσκήνιο.

Ο λόγος για τον Γιώργο Γεωργιάδη, ο οποίος φέρεται να χαίρει της εκτίμησης του Χρήστου Πανόπουλου. Ο νεαρός τεχνικός, (βρέθηκε στο γήπεδο Αμπελοκήπων για άγνωστο λόγο να παρακολουθήσει το παιχνίδι Ηρακλή Αμπελοκήπων με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ΦΩΤΟ) έχει θητεύσει ως υπηρεσιακός στα τελειώματα των σεζόν 2012/13 και 2013/14 στον ΠΑΟΚ, ενώ φέτος έχει αναλάβει σύμβουλος στον Αιγινιακό, ομάδα που συνεργάζεται με τους Θεσσαλονικείς. Το αν θα επιβεβαιωθεί το σενάριο που θέλει την Ξάνθη να ασχολείται με την περίπτωσή του, θα ξεκαθαρίσει τα επόμενα 24ωρα.

Στα αγωνιστικά έχοντας δυο ονόματα γραμμένα στο απουσιολόγιό του καταστρώνει τα πλάνα του για το προσεχές ματς της Ξάνθης με τον Λεβαδειακό ο Νίκος Νεντίδης. Ο αντικαταστάτης του Σάκη Τσιώλη, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τριάδη, που ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί αλλά και του Ομπόντο καθώς στο προηγούμενο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα είχε αποβληθεί και θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής. Το πρόγραμμα σήμερα περιελάμβανε κυρίως ασκήσεις τακτικής με έμφαση στον αμυντικό κι επιθετικό τομέα, ενώ αρκετή προσοχή δόθηκε και στα τελειώματα φάσεων.

 
Ο επόμενος αντίπαλος της Ξάνθης ο Λεβαδειακός, και ο τεχνικός του Σάββας Παντελίδης  δύσκολα θα υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αρμίτσε Ορτέγκα. Ο άσος της ομάδας της Λιβαδειάς ταλαιπωρείται από τραυματισμό και δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί κανονικά τις τελευταίες ημέρες, κάτι που καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη τη συμμετοχή του. Από εκεί και πέρα, ο Παντελίδης θα υπολογίζει στον Κονέ, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, ενώ στη διάθεση του  θα τεθούν και οι Σοτέλο, Σηφάκης και Σάντσες που προπονούνται κανονικά με την ομάδα και ανέβασαν στροφές.