Κομοτηναίοι κατέκτησαν την πρώτη θέση σε αγώνες 4×4 στη Βουλγαρία

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Το πλήρωμα από την Κομοτηνή με οδηγό τον Ανάργυρο Τσεκμέζογλου και πλοηγό τον Δημήτριο Τσολάκη, με όχημα κατασκευασμένο από τον οδηγό, κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση του αγώνα BALKAN MARATHON RALLY, που έγινε 5-7 Σεπτεμβρίου 2014, στην πόλη Samokov στην Βουλγαρία.

Στην κατηγορία expert, όπως γράφει ο xronos, συμμετείχαν 10 οχήματα, 6 από την Ελλάδα και 4 από την Βουλγαρία. Μεταξύ των ελληνικών συμμετοχών, ήταν και Κομοτηναίοι Τσεκμετζόγλου και Τσολάκης, οι οποίοι κατάφεραν να κατακτήσουν τελικά την πρώτη θέση στον τριήμερο αγώνα. Ένα αγώνα που έγινε κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, αφού οι βροχές που έπεσαν τις ημέρες πριν τον αγώνα αλλά και κατά τη διάρκεια αυτού, είχαν ως αποτέλεσμα τα εδάφη διεξαγωγής του να είναι γεμάτα λάσπη.

Ο ανταγωνισμός ήταν ιδιαίτερα σκληρός μια και τα ελληνικά πληρώματα ήταν από τα κορυφαία στον ελληνικό χώρο καθώς και τα τρία από τα βουλγαρικά διεκδικούν το βουλγαρικό πρωτάθλημα. Τα υπόλοιπα πληρώματα που συμπλήρωσαν την τριάδα του βάθρου ήταν και αυτά από την Ελλάδα με τους Αλεξέλη / Κάτσο από τα Γιάννενα στη δεύτερη θέση και, τους Γιμουσιακάκη / Γαλανάκη από την Θεσσαλονίκη στην τρίτη.