Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Ξάνθης για την απομάκρυνση Τσιώλη

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Διχασμένος εμφανίστηκε ο Τύπος της Ξάνθης αναφορικά με την απομάκρυνση του Σάκη Τσιώλη από τον πάγκο της Skoda Ξάνθη, μόλις τρεις αγωνιστικές μετά την έναρξη του πρωταθλήματος.

H είδηση παίζει στα περισσότερα πρωτοσέλιδα, αλλού ξερά και χωρίς σχόλιο «τέλος ο Τσιώλης», αλλά αλλού πιο αιχμηρά.

Η εφημερίδα «Μαχητής» δείχνει να δικαιολογεί την απόφαση του Χρήστου Πανόπουλου και αναφέρει: «Τέλος ο Τσιώλης μετά τα “εγκλήματα” στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ. Τι απαντάει η διοίκηση στις δηλώσεις του πρώην δημοσιοσχετίστα προπονητή της ομάδας περί… “διαφορετικής φιλοσοφίας”»!

Αντιθέτως, η εφημερίδα «Αγώνας» κάνει λόγο για «Πίκρα στον κόσμο της Ξάνθης» και αναφέρει μάλιστα πρωτοσέλιδα και την ανακοίνωση των XanthiFans που ανέφεραν εκφράζοντας την δυσαρέσκειά τους: «Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν».

Και η εφημερίδα «Φωνή της Ξάνθης» εμφανίζεται επικριτική προς την απόφαση του μεγαλομετόχου, τονίζοντας: «Τέλος και αυτός ο προπονητής. Παρελθόν ο Τσιώλης πριν καλά καλά ξεκινήσει το έργο του».

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι ελέω Τσάμπιονς Λιγκ και λοιπής επικαιρότητας, το διαζύγιο Ξάνθης – Τσιώλη δεν απασχόλησε τις αθηναϊκές εφημερίδες. Εξαίρεση η «Live Sport» και η «Γάτα», με την τελευταία να υποστηρίζει ότι ο Χρήστος Πανόπουλος άνοιξε βεντέτα με τον πρώην προπονητή της ομάδας του.