Ο Άγγελος Βιλανάκης στον Άρη … εν μέσω αντιδράσεων

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Ποδοσφαιριστής του Άρη θα είναι ο Άγγελος Βιλανάκης, με τον παίκτη να υπογράφει σύμφωνα με πληροφορίες το συμβόλαιο του με σκοπό να ενισχύσει τους “κιτρίνους”  στη προσπάθεια τους για το πρωτάθλημα στο 1ο όμιλο (όπου μετέχουν Σουφλί και Εθνικός) της Γ’ Εθνικής.

Μάλιστα ο 20χρονος μέσος ποδοσφαιριστής βρέθηκε και στην προπόνηση της ομάδας.  Ο ποδοσφαιριστής θεωρείται μεγάλο ταλέντο και πέρυσι αγωνιζόταν στον Οδυσσέα Κορδελιού και πέτυχε σε 28 αγώνες 7 γκολ.

Η δημοσιοποίηση όμως της πληροφορίας ότι ο Άρης βρίσκεται κοντά στην συμφωνία με τον νεαρό ποδοσφαιριστή Άγγελο Βιλανάκη, σύμφωνα με το pressaris, προκάλεσε πάντως τις έντοντες αντιδράσεις και σχόλια σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και φόρουμ από φιλάθλους της κιτρινόμαυρης ομάδας. Οι συλλογικές προτιμήσεις του, αλλά και κάποιες άλλες συμπεριφορές στο παρελθόν αποτελούν κύριο σημείο αναφοράς και καταγράφονται αρκετά αρνητικά σχόλια. Αξίζει να σημειωθεί ότι επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί οποιαδήποτε συνεργασία με τον νεαρό, ο οποίος δοκιμάστηκε τις τελευταίες μέρες από το τεχνικό τιμ του Άρη.

Φυσικά δε πρόκειται για τον παλιό παίχτη της Skoda Ξάνθη και της Εθνικής Ελπίδων, αλλά για τον ανηψιό του.

Ο (41χρονος πλέον) Άγγελος Βιλανάκης αγωνίστηκε από το 1994 μέχρι το 1999 στην ομάδα της Θράκης έχοντας σε πέντε περιόδους 108 συμμετοχές και 21 γκολ στο πρωτάθλημα και 4 συμμετοχές και δύο γκολ στο κύπελλο. Ο Άγγελος Βιλανάκης ξεκίνησε από τον Οδυσσεα Κορδελιού επίσης, αγωνίστηκε σε Εορδαικό πριν τη Ξάνθη, τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Ιωνικό, Προοδευτική, Παναχαϊκή, ΠΑΣ Γιάννινα, Τρίκαλα (παίχτης-προπονητής), Βύζαντα Μεγάρων, Ατρόμητο Λάππα (ομάδα της ΕΠΣ Αχαΐας), Δόξα Νέας Μανωλάδας (σύλλογο της ΕΠΣ Ηλείας) και Δόξα Νιφορέικων. Αυτή τη στιγμή ο 41χρονος πλεον Βιλανάκης είναι προπονητής σε ομάδες της ΕΠΣ Θεσσαλονίκης.