Καταγγελίες για προπονήσεις χωρίς φώτα στο κλειστό της Μαΐστρου

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Ένα γεγονός που σαφέστατα καταδεικνύει τις δύσκολες καταστάσεις, τις οποίες βιώνει γενικότερα ο ελληνικός αθλητισμός και ειδικότερα η Θράκη, συμβαίνει εδώ και κάποιες μέρες στο κλειστό της Μαΐστρου.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης, κύριος Δημήτρης Χαραλαμπάκης μίλησε στο ThrakisportS για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο κλειστό γυμναστήριο της Μαΐστρου, όπου έχουν καεί οι λάμπες και έτσι οι ομάδες ουσιαστικά κάνουν ελλιπείς προπονήσεις χωρίς τον απαραίτητο φωτισμό.

Αναλυτικά τόνισε: “Εδώ και μια εβδομάδα η κατάσταση στο κλειστό γήπεδο της Μαΐστρου είναι απαράδεκτη. Οι ομάδες κάνουν προπόνηση στο σκοτάδι. Έχουν καεί οι λάμπες από τα φώτα και όλος ο χώρος φωτίζεται με 3 φώτα. Απαράδεκτο να επικρατούν αυτές οι συνθήκες σε χώρους όπου αθλούνται μικρά παιδιά. Δεν υπάρχουν χρήματα για να βάλει λάμπες η δημαρχεία; Αν δεν έχουν λεφτά ας ενημερώσει τις ομάδες για να τις αγοράσουν αυτές!!!!!”.

Μετά από τηλέφωνα και ενέργειες διαφόρων αθλητικών σωματείων της περιοχής βελτιώθηκε σε κάποιο βαθμό η κατάσταση, καθώς πλέον λειτουργούν οι 14 από τις 28 λάμπες στο κλειστό της Μαΐστρου. Πάντως το σίγουρο είναι πως το πρόβλημα παραμένει και θα πρέπει άμεσα να δοθεί οριστική λύση, ώστε να μπορούν οι αθλητικές ομάδες της Αλεξανδρούπολης να προπονούνται απρόσκοπτα, για να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο ο αθλητισμός στον Έβρο.