Ξέσπασε κόντρα! Δηλώσεις Τσιώλη και άμεση απάντηση από Skoda…

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Μάλλον δεν ήταν τόσο… βελούδινο το διαζύγιο της Skoda Ξάνθη με τον Σάκη Τσιώλη, για το οποίο ενημερωθήκατε πρώτοι, νωρίς το πρωί, από το ThrakiSportS. Ενώ η ανακοίνωση λέει ότι ήταν κοινή συναινέσει, οι μετέπειτα δηλώσεις των δύο πλευρών δημιουργούν την αίσθηση… κόντρας – με αφορμή το αν υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας ανάμεσά τους.

Ο πρώην (πλέον) προπονητής της Ξάνθης μίλησε στο gazzetta για την αποχώρησή του και είπε, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα: 

«Συνειδητοποιήσαμε πως υπήρχαν κάποιες διαφορές στην φιλοσοφία την δική μου και της διοίκησης, που τελικά έφταναν στο σημείο να γίνονται… αδιέξοδα. Στην αρχή, τα πράγματα μοιάζουν πιο απλά και περιμένεις πως θα βρεθούν λύσεις. Όταν όμως βλέπεις πως αυτό δε γίνεται, τότε είναι καλύτερο να τελειώνεις νωρίς την όλη κατάσταση, προτού σε φθείρει. 

Σίγουρα, για εμένα δεν είναι ότι καλύτερο να μην ολοκληρώνω το έργο μου και να αποχωρώ μετά την 3η αγωνιστική. Όπως είπα και πριν, όμως, καλύτερα να βρίσκεις λύσεις, πριν οδηγηθείς σε εντάσεις. Έτσι, αποφασίσαμε με την διοίκηση να μην συνεχίσουμε μαζί και να χωρίσουμε σαν φίλοι.

Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου, όπως και τον κόσμο της ομάδας, που με στήριξε και ακόμα και τώρα που έγινε γνωστό πως αποχωρώ, μου δείχνει την αγάπη του». 

Γεγονός είναι ότι οι XanthiFans με ανακοίνωσή τους νωρίτερα εμμέσως πλην σαφώς εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους, καταφέρθηκαν κατά της διοίκησης της ομάδας και πήραν το μέρος του Σάκη Τσιώλη. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι λίγο μετά την δημοσιοποίηση των συγκεκριμένων δηλώσεων, η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη εξέδωσε ανακοίνωση – απάντηση στον πρώην προπονητή της!

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο κ. Τσιώλης είπε σε δηλώσεις του ότι είχε διαφορά φιλοσοφίας με την Διοίκηση της SKODA ΞΑΝΘΗ. Ο κ. Τσιώλης έχει όλο το ελεύθερο από την SKODA ΞΑΝΘΗ να δημοσιοποιήσει τις διαφορές της φιλοσοφίας στα ΜΜΕ. Τέλος.».

Μόνο που στο σημείο ακριβώς που βάζει τελεία η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη στην τελευταία της ανακοίνωση, από αυτό ξεκινάει και το ρεπορτάζ, που συνεχίζεται από το ThrakiSportS και θα το έχετε ολοκληρωμένο σε επόμενες αναρτήσεις…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here