Ο Πόι συνάντησε τον Λουτσιάνο στο… Άργος

Ανταπόκριση από την Τρίπολη: Θοδωρής Τσούτσος

– Ομάδα με υψηλές βλέψεις φτιάχνεται στον Παναργειακό με στόχο την επιστροφή στη Football League μετά από χρόνια. Μετά την πρόσληψη του “Ξανθιώτη” Λουτσιάνο ως προπονητή, την καριέρα του στην ομάδα της Αργολίδας θα συνεχίσει και ο επί πενταετία πρώην επιθετικός της Ξάνθης Μάουρο Πόι που έχει πλούσια εμπειρία στην Ελλάδα. Το όνομα του αργεντινού ακούστηκε πριν από λίγες μέρες για τον Άρη και τον Αιγινιακό.

Η ομάδα του Άργους απέκτησε τον 33χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος βρίσκεται στην χώρα μας απ’ το 2007. Στο πλαίσιο της πρεμιέρας στην Γ’ Εθνική με τον Παναρκαδικό (τον οποίο διέσυρε με σκορ 5-0) ανακοινώθηκε απ’ τα μεγάφωνα η συμφωνία με τον Αργεντινό άσο, ενώ ακολούθησε συνέντευξη Τύπου με τον Πόι να είναι δίπλα στον προπονητή Λουτσιάνο Ντε Σόουζα  και λίγο αργότερα υπέγραψε στο ΔΑΚ Άργους το νέο μονοετές συμβόλαιό του.

Ο 33χρονος Πόι ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ροζάριο Σεντράλ το 2001 κι ακολούθως έπαιξε σε Ράσινγκ Κόρδοβα και Γοδόι Κορυζ. Το 2007 αποκτήθηκε από την Ξάνθη αριθμώντας 17 γκολ σε πέντε σεζόν κι ακολούθησαν Λεβαδειακός και, πέρυσι, Παναιτωλικός. Υπενθυμίζεται πως ο Παναργειακός έχει ήδη αποκτήσει και τον Μάριο Μπρέσκα, φτιάχνοντας ένα ρόστερ που ξεκάθαρα έχει ως στόχο την άνοδο –σε πρώτη φάση- στη Football League.