Μέσο με παρελθόν σε ΑΕΚ και Αρη απέκτησε το Σουφλί

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

–  Στην απόκτηση ενός ακόμα νεαρού αλλά και συνάμα έμπειρου παίκτη, με παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Super League με ΑΕΚ και Άρη, προχώρησε ο Έβρος Σουφλίου. Ο λόγος για τον Νίκο Κουρέλλα, που αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή.

Ο καταγόμενος από τα Γρεβενά 21χρονος παίκτης (γεννηθείς στις 22 Απριλίου του 1993) αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Καβάλα αλλά έχει παραστάσεις και από το πρωτάθλημα της Super League, αλλά τώρα ήταν ελεύθερος και έτσι μπορούσε να αποκτηθεί σε αυτήν την χρονική συγκυρία.

Την σεζόν 2011-2012 αγωνίστηκε στον Άρη και τα τμήματα υποδομών της ομάδας αλλά το προπέρσινο καλοκαίρι πήρε μεταγραφή για την ΑΕΚ, στην οποία υπέγραψε ως νεαρό ταλέντο τετραετές συμβόλαιο, αφού η περίπτωσή του κρίθηκε ως επένδυση από την διοίκηση των κιτρινόμαυρων της Αθήνας.

Είχε τέσσερις συμμετοχές με την μεγάλη ομάδα στην χρονιά που κατέληξε με τον υποβιβασμό της ΑΕΚ, ωστόσο  με δεδομένη την εθελούσια πτώση της ομάδας στην Γ’ Εθνική, λύθηκε αυτοδικαίως το συμβόλαιό του και ο ίδιος συνέχισε την καριέρα του στην Καβάλα.

Το φετινό καλοκαίρι βρέθηκε χωρίς ομάδα και στην εκπνοή κυριολεκτικά προστίθεται στο ρόστερ του Σουφλίου, που δείχνει ιδιαίτερα ενισχυμένο. Μάλιστα, ο ύψους 1.73μ παίκτης ενδέχεται να τεθεί στην διάθεση του Γιώργου Αραμπατζή άμεσα από το προσεχές εντός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Την είδηση της απόκτησης του Νίκου Κουρέλλα από τον Έβρο Σουφλίου επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της ομάδας Ηλίας Γκάζος. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ομάδα του Σουφλίου ο νέος παίκτης βρίσκει έναν καλό του φίλο και πρώην συμπαίκτη, τον Τοπούζη με τον οποίον ανήκαν στην χρυσή ομάδα των ΤΕΠ του Άρη που κατέκτησε τον τίτλο πριν τρία χρόνια.