Με εξελίξεις ξημέρωσε στην Ξάνθη! Τελειώνουν (άμεσα !;) τον Τσιώλη

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Σοβαρές εξελίξεις φαίνεται ότι θα έχουμε μέσα στις επόμενες ώρες στην Skoda Ξάνθη. Πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά του ThrakiSportS αναφέρουν ότι πιθανότατα και άμεσα να ανακοινωθεί διαζύγιο – βόμβα της ομάδας με τον προπονητή της Σάκη Τσιώλη.

Είναι αλήθεια ότι πριν ένα δεκαήμερο ένα μπαράζ δημοσιευμάτων στον αθηναϊκό αθλητικό Τύπο είχε φωτογραφήσει μια ενδεχόμενη τέτοια εξέλιξη σε περίπτωση που δεν έφευγε με θετικό αποτέλεσμα η Ξάνθη από τα Γιάννενα. Μάλιστα, εκείνα τα δημοσιεύματα είχαν προκαλέσει και την σφοδρή αντίδραση των XanthiFans, που είχαν στείλει ξεκάθαρο μήνυμα υπέρ του προπονητή της ομάδας.

Την περασμένη εβδομάδα το ThrakiSportS απέφυγε σκόπιμα να αναφερθεί στο θέμα, που εστιάζονταν κυρίως σε εικασίες και δεν επιβεβαιωνόταν από οποιαδήποτε επίσημη πηγή. Ωστόσο οι πρωινές πληροφορίες ίσως και να δείχνουν ότι υπήρχε και φωτιά στον καπνό που είχε σηκωθεί τις προηγούμενες μέρες. Αν επιβεβαιωθούν, τότε θα πρέπει να αναμένουμε την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας των δύο πλευρών, ίσως και πολύ άμεσα.

Στην διοίκηση της Skoda φέρεται να υπάρχει μερίδα παραγόντων που του χρεώνει τα ανεπιτυχή, όπως θεωρούνται, αποτελέσματα των τριών πρώτων αγωνιστικών. Μετά το τέλος του αγώνα στα Γιάννενα ο Σάκης Τσιώλης παραδέχθηκε ότι η ομάδα θα μπορούσε να έχει φύγει ηττημένη από το γήπεδο, αλλά είχε υποστηρίξει ότι τα καλύτερα έρχονται και είχε εμφανιστεί απόλυτα αισιόδοξος για την συνέχεια.

Το θέμα είναι αν θα τον αφήσουν να την πραγματοποιήσει. Γιατί οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σάκης Τσιώλης θα κληθεί να πληρώσει το μάρμαρο για τις επιλογές που άλλοι έκαναν και επέβαλαν στον Θεσσαλό τεχνικό…

Το ThrakiSportS παρακολουθεί το θέμα και θα σας ενημερώσει άμεσα για οτιδήποτε νεώτερο.