ΕΠΣ Έβρου: Διεκόπη λόγω… επεισοδίων το “φιλικό” Ορέστης – Κυανή

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Δημήτρης Μηλίκας

– Νέα διακοπή υπήρξε στο φιλικό του Ορέστη Ορεστιάδας με την Ένωση Κυανής Ασβεστάδων, αυτή τη φορά όχι λόγω κακοκαιρίας, αλλά λόγω μιας μίνι σύρραξης μεταξύ των παιχτών των δυο ομάδων – αν και υποτίθεται ότι επρόκειτο για φιλικό παιχνίδι.

Στο 75ο λεπτό, μετά από ένα σκληρό έως αντιαθλητικό μαρκάρισμα του Γιώργου Καραγιάννη σε ποδοσφαιριστή της Ένωσης Κυανής Ασβεστάδων, προκλήθηκε μικροσύρραξη μεταξύ των παικτών και ευτυχώς με την παρεμβολή ψυχραιμότερων αποσοβήθηκαν τα χειρότερα. Πρυτάνευσε η λογική, ηρέμησαν τα πνεύματα αλλά το παιχνίδι δεν συνεχίστηκε μετά από αυτό το περιστατικό, προκειμένου να κατευναστεί πλήρως η ένταση να να μην τραυματιστούν οι καλές σχέσεις των δύο ομάδων.

Πριν συμβεί πάντως αυτό, οι λιγοστοί φίλαθλοι είχαν δει έναν αγώνα με ωραίες φάσεις που μέχρι το σημείο της διακοπής ήταν στο 2-0 με τέρματα του Γιώργου Παπαδόπουλου στο 21΄ με έξυπνο μακρινό σουτ και του Κώστα Μπακιρτζής  στο 52΄ με κεφαλιά. Όπως αναφέρει το orestisorestiadas.blogspot.gr, o Ορέστης ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του 75λεπτου και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες (με τους Μπακιρτζή, Μπαλάκη, Δήμου, Παπαδόπουλο, Καραγιάννη), ενώ είχε και δοκάρι στο 18΄ με το Θέμη  Μπαλάκη.

Η Ένωση απ’ τη δική της μεριά φάνηκε ανέτοιμη στο συγκεκριμένο παιχνίδι παρ’ όλο που κινήθηκε ικανοποιητικά στο κέντρο, ενώ είχε μία καλή ευκαιρία στο 50′ να ισοφαρίσει όταν σε τετ α τετ του Δημήτρη Δοϊνούδη, ο Οτέμπερης απέκρουσε με τα πόδια.