Ανακοινώθηκε ο νέος (προσωρινός) προπονητής μετά το αντίο Τσιώλη

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Μετά την ισοπαλία στα Γιάννινα και τους δύο βαθμούς από τα τρία πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, η Skoda Ξάνθη επέστρεψε στην βάση της και το απόγευμα πραγματοποιήθηκε κανονικά προπόνηση – αποθεραπεία στις εγκαταστάσεις των Πηγαδίων.

“Χρέη πρώτου προπονητή ανέλαβε προσωρινά ο μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή, Νίκος Νεντίδης”, επισημαίνει η ανακοίνωση της Skoda σχετικά με την επόμενη μέρα. Τον βλέπετε ακριβώς πίσω από τον τσιώλη, σε φωτογραφία από τους “Ζωσιμάδες” των Ιωαννίνων.

Η ίδια ανακοίνωση τονίζει ότι στο προπονητήριο των Πηγαδίων το απόγευμα της Δευτέρας το ξανθιώτικο «συγκρότημα» χωρίστηκε σε δύο γκρουπ κι ακολούθησε το πρόγραμμα, που περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής για τους παίκτες που δεν είχαν αγωνιστικό χρόνο στο χθεσινό παιχνίδι ενώ οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του χθεσινού αγώνα πραγματοποίησαν τις ασκήσεις αποκατάστασης.

Ο Κριστιάν Ομπόντο που αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν υπολογίζεται για το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό ενώ πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησε και ο Φερνάντο Γουάλας που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.