Video: Ο αγιασμός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

– Πραγματοποιήθηκε στις ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ο αγιασμός όλων των τμημάτων του συλλόγου ενόψει της νέας χρονιάς. Το παρών στον αγιασμό έδωσαν οι αθλητές του συλλόγου μαζί με τους προπονητές, καθώς και οι γονείς και οι φίλοι των αθλητών και του Εθνικού.

Τον αγιασμό τίμησαν με την παρουσία τους οι υφυπουργοί Παιδείας Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος και Εσωτερικών Γιώργος Ντόλιος, ο έτερος εβρίτηςυφυπουργός Εξωτερικών Άκης Γεροντόπουλος με επιστολή, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Κωνσταντίνος Εξακουστός, ο αντιδήμαρχος Χρήστος Γερακόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι και φυσικά το προεδρείο και τα μέλη του Δ.Σ. του ΜΓΣ Εθνικού.

Ο Πρόεδρος του ΜΓΣ Μανώλης Βουκουρεσλής ευχαρίστησε στην αρχή όλους όσους παρευρέθηκαν και έδωσε ευχές για την νέα αθλητική χρονιά. Τόνισε την ιστορικότητα του σωματείου και ζήτησε συνεργασία όλων των ανθρώπων του συλλόγου αλλά και τον τμημάτων του Εθνικού. Προς τους αθλητές είπε ότι ο σύλλογος βρίσκεται πάντα δίπλα τους για να τους παρέχει όλα τα εφόδια ώστε να γίνουν πρωταθλητές, τόσο στα γήπεδα όσο και στη ζωή τους, ενώ προς τους μικρούς αθλητές του συλλόγου τους τόνισε ότι όσο καλοί θα είναι στα γήπεδα άλλο τόσο θα πρέπει να είναι και στο σχολείο. Τέλος έδωσε τα συγχαρητήρια και τις ευχές του στους αθλητές του σωματείου που πέρασαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις. Μετά τον αγιασμό ακολούθησε η τελετή μετονομασίας του ποδοσφαιρικού προπονητικού κέντρου σε “Κώστας Χριστοφορίδης”.

Οι φωτογραφίες είναι από την σελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης στο Facebook, ενώ το βίντεο από το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Thraki Net.

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/4DWy0joxvw4?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen]