Το πρωτάθλημα αρχίζει αλλά Σουφλί και Εθνικός δεν ξέρουν πόσοι πέφτουν!

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Ξεκινάει το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής την Κυριακή και ενώ ξέρουμε τουλάχιστον πόσοι θα ανέβουν στην Football League, μόνον ο πρώτος από κάθε όμιλο, περιμένουμε την… Πυθία για να μάθουμε τι συμβαίνει με τους υποβιβασμούς σε κάθε όμιλο.

“Ο αριθμός των ομάδων, συνολικός και ανά όμιλο, που θα υποβιβαστούν, στο τέλος της περιόδου, στα πρωταθλήματα ευθύνης των ΕΠΣ, θα αποφασιστεί από την Ε.Π.Ο. μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης των Δηλώσεων Συμμετοχής”, λέει η προκήρυξη. Προφανώς και αυτό ολοκληρώθηκε, αλλιώς δε θα γινόταν κοτζάμ κλήρωση, ούτε και θα έβγαινε ΚΥΑ για τις άδειες λειτουργίας των γηπέδων. Άλλωστε το πρωτάθλημα ξεκινά σε λίγες ώρες.

Καλό θα ήταν στην ΕΠΟ να είχαν ξεκαθαρίσει από την κλήρωση κιόλας πόσοι πέφτουν από κάθε όμιλο. Αλλά δεν έχει ξεκαθαριστεί και έτσι Έβρος Σουφλίου και Εθνικός Αλεξανδρούπολης ξεκινούν τους φετινούς τους μαραθώνιους χωρίς να ξέρουν σε ποια θέση οφείλουν να τερματίσουν για να παραμείνουν και του χρόνου στην κατηγορία – καθώς γεγονός είναι ότι με την παρουσία Άρη, Πανσερραϊκού, Δόξας Δράμας, Καβάλας και Καστοριάς στενεύουν τα περιθώρια όχι απλά για την διεκδίκηση της ανόδου αλλά τελικά ακόμα και για την παραμονή.

Στην πρεμιέρα της Κυριακής (5.00μμ live από το ThrakiSportS) ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη και αντιμετωπίζει τον Ηρακλή Αμπελοκήπων ενώ ο Έβρος Σουφλίου πάει στην Δράμα για να παίξει με την ιστορική Δόξα. Εντός έδρας ξεκινά ο Άρης με αντίπαλο την Καστοριά, σε ένα ντέρμπι από τα παλιά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: Άρης – Καστοριά, Καμπανιακός – Ορφέας Ελευθερούπολης, Εθνικός Αγιονερίου – Καβάλα, Ηρακλής Αμπελοκήπων – Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Δόξα Δράμας – Έβρος Σουφλίου, Άρης Ακροποτάμου – Θύελλα Φιλώτα, Αναγέννηση Γιαννιτσών – Πανσερραϊκός, Απόλλων Αρναίας –Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΕΒΡΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
 ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ