Το pregame του αγώνα ΠΑΣ Γιάννενα – Skoda Ξάνθη (18:15, LIVE ThrakiSportS)

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα ψάχνει η Ξάνθη στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα στους «Ζωσιμάδες», στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Super League.

Την νίκη που θα αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας ψάχνει Skoda Ξάνθη στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, με τον Σάκη Τσιώλη να παίρνει 20 παίκτες μαζί του στα Γιάννενα, που βρέθηκε η Ξάνθη από το μεσημέρι του Σαββάτου ενώ χτες η ομάδα της Θράκης προπονήθηκε στο Πανηπειρωτικό . Οι 20αδά που πήρε μαζί του ο Τσιώλης είναι οι: Γκαραβέλης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Σολτάνι, Λουσέρο, Ρούντι, Ομπόντο, Βασιλακάκης, Παπαστεριανός, Μπαρέττας, Φλίσκας, Κομεσίδης, Γούτας, Καπετάνος, Λισγάρας, Καρυπίδης, Ολιβέιρα, Κυριακίδης, Ράνος.

Ο Γιάννης Πετράκης από την αλλη πλευρά θέλει να δει την ομάδα των Ιωαννίνων να πιάνει ακόμη ένα καλό ματς, και να αυξηθεί η συγκομιδή των 4 πόντων που έχει η ομάδα της Ηπείρου μετά από δύο παιχνίδια. Στην αποστολή για το ματς με την Ξάνθη συμπεριελήφθη και ο Τσουκαλας, Αναλυτικά η αποστολή: Σωτηρίου, Βελλίδης, Μιχαήλ, Στρούνα, Κοροβέσης, Χαρίσης, Λίλα, Μανιάς, Σαπαλίδης, Μπέριος, Σκόνδρας, Ακόστα, Κρητικός, Τζημόπουλος, Τσάβεζ, Ντάσιος, Τσουκαλάς, Ίλιτς, Γιάκος, Αυγενικού.

Μακρά η παράδοση των δύο ομάδων που συναντώνται από την εποχή ακόμη που η ομάδα της Ξάνθης αγωνιζόταν στην Β’ ως ΑΟΞ. Συνολικά οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί ανεξαρτήτου έδρας 21 φορές με την Ξάνθη να μετρά 3 νίκες μόλις, 8 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα ενώ 9 φορές κέρδισαν οι Γιαννιώτες. Με γηπεδούχο την Ξάνθη οι Γιαννιώτες έχουν κερδίσει 4 φορές, 4 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα ενώ 2 φορές μόλις κατάφερε να κερδίσει η Ξάνθη.  Με γηπεδούχους τους «παγουράδες» τα πράγματα χειροτερεύουν για την ομάδα της Θράκης που μετρά 1 νίκη, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε να είναι ο Μάριος Λαμπρόπουλος της ΕΠΣ Ηλείας, με βοηθούς τους Σταθόπουλο(Ηλείας) και Μερκενίδη(Μακεδονίας), ενώ τέταρτος θα είναι ο Λιαχούδης της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών για το παιχνίδι  ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννενα και την Skoda Ξάνθη:

Η αποστολή της Ξάνθης

Η αποστολή του ΠΑΣ

Η τελευταία προπόνηση της Ξάνθης, που διεξήχθη στα Γιάννενα

Η παράδοση των δύο «μονομάχων»

Όσα πρέπει να ξέρετε για την παράδοση του διαιτητή Λαμπρόπουλου με Ξάνθη και ΠΑΣ.