Το pregame του αγώνα Λεβαδειακός – Πανθρακικός (18:15, LIVE ThrakiSportS)

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα ψάχνουν Λεβαδειακός και Πανθρακικός σε μια ιδιαίτερα σημαντική αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες που θα συναντηθούν  στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Super League έχοντας έκαστος από έναν μόλις βαθμό.

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα ψάχνει ο Πανθρακικός, με την ομάδα του Άκη Μάντζιου να θέλει  να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που του δίνονται στο παιχνίδι, σε αντίθεση με αυτό της πρεμιέρας στην Κέρκυρα αλλά και με τα Γιάννενα στην Κομοτηνή με τους «πράσινους» να είναι καλοί αλλά να μένουν στην ισοπαλία. Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό ο Άκης Μάντζιος πήρε μαζί του 18 παίκτες, οι οποίοι είναι οι : Φερνάντες, Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Εμπόου, Σερφά, Τσουμπάνης, Ποτουρίδης, Χρήστου, Μπαϊκαρά, Λαδάκης, Μεχία, Πέρεζ, Τζάνης, Κάσες, Αράμπα, Ίγκορ, Ντιγκινί και Χασομέρης.

Ο πρώην προπονητής της ομάδας της Κομοτηνής Σάββας Παντελίδης καταστρώνει τα πλάνα του για το προσεχές ματς της 3ης αγωνιστικής μετρώντας ήδη δυο απώλειες. Συγκεκριμένα, ο έμπειρος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μαχαίρα, που έχει υποστεί θλάση και διανύει στάδιο αποκατάστασης αλλά και του Κονέ που έχει συμπληρώσει κάρτες. Mετά το πέρας της τελευταίας προπόνησης ο κ. Παντελίδης ανακοίνωσε την αποστολή, που θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης. Tην αποστολή αποτελούν οι: Στρατηλάτης, Πρτζιρόφσκι, Νικολακάκης, Τόμας, Πίντερ, Σκέμπης, Κώτσιος, Πρόζιτς, Μάγκας, Γεωργιάδης, Βούκσεβιτς, Γκόμεζ,  Ζίτο, Μιλοσάβλιεφ, Ορτέγκα, Μάντζιος, Γιακουμάκης και Μπορνταγκαράι.

Συνολικά οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί 12 φορές με τον Λεβαδειακό να μετρά 7 νίκες,1 παιχνίδι έληξε ισόπαλο και η ομάδα της Κομοτηνής μετρά 4 νίκες. Στα παιχνίδια που έχουν γίνει με γηπεδούχο τον Πανθρακικό η ομάδα της Κομοτηνής μετρά 3 νίκες και 3 ήττες, ενώ με γηπεδούχο τον Λεβαδειακό η ομάδα της Βοιωτίας μετρά 4νίκες, 1 παιχνίδι έληξε ισόπαλο και οι «πράσινοι» της Θράκης έχουν μία νίκη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε να είναι ο Γιώργος Κομίνης της ΕΠΣ Θεσπρωτίας, με βοηθούς τους Καλφόγλου(Θεσπρωτίας) και Ποντίκη(Πρέβεζας), ενώ τέταρτος θα είναι ο Κουκουλάκης της ΕΠΣ Ηρακλείου.

Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών για το παιχνίδι ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Πανθρακικό:

Η αποστολή του Πανθρακικού

Η αποστολή του Λεβαδειακού

Οι δηλώσεις των παικτών του Πανθρακικού εν όψει τους αγώνα με τον Λεβαδειακό

Η παράδοση των δύο «μονομάχων»

Όσα πρέπει να ξέρετε για την παράδοση του διαιτητή Κομίνη με Πανθρακικό και Λεβαδειακό.

Μεταγραφή της τελευταίας στιγμής για τον Πανθρακικό που ανακοίνωσε Οκάτσι

Μεγάλη μεταγραφή για τον Λεβαδειακό που ανακοίνωσε Σηφάκη