Ο Άκης Μάντζιος για Λεβαδειακό, Κάσες και Πέρεθ

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Έτοιμος δήλωσε ότι είναι ο Πανθρακικός για το σημερινό παιχνίδι ο προπονητής της ομάδας Άκης Μάντζιος σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Novasports, επισημαίνοντας ότι η ομάδα του Πανθρακικού είναι σε καλή κατάσταση και πάει για αποτέλεσμα στη Λιβαδειά.

Αναλυτικά ο Άκης Μάντζιος είπε ότι “Δουλέψαμε καλά στη διακοπή και καλύψαμε κάποιο χαμένο έδαφος με ορισμένα παιδιά. Είμαστε έτοιμοι για τον Λεβαδειακό.

Το ματς είναι δύσκολο, στην έδρα του ο Λεβαδειακός είναι δυνατός και ανταγωνιστικός, κάτι που έδειξε και πέρυσι. Είμαστε σε καλή κατάσταση και πάμε για αποτέλεσμα.

Ο Λεβαδειακός είναι καινούρια ομάδα με αρκετές μεταγραφές και σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο. Έχει ποιότητα σαν σύνολο, άφησε καλή εικόνα τις πρώτες αγωνιστικές και αυτό αυξάνει το βαθμό δυσκολίας.

Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι σε όλο το 90λεπτο και να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο όπως και με τα Γιάννενα. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και μέχρι στιγμής θεωρώ πως δεν έχουμε πάρει ότι μας αξίζει στον βαθμολογικό πίνακα.

Στο δημιουργικό κομμάτι τα πήγαμε καλά, κάναμε ευκαιρίες. Είχαμε 18 τελικές με τον ΠΑΣ. Το ανησυχητικό θα ήταν να μην κάναμε ευκαιρίες. Το γκολ είναι και θέμα ημέρας ή και τύχης. Ευελπιστούμε στα ερχόμενα παιχνίδια οι φάσεις να γίνονται γκολ και να πάρουμε νίκες”.

Τέλος για τους Κάσες και Πέρεθ είπε πως “κάθε μέρα γίνονται και καλύτεροι, παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιώνονται. Είναι δύο κεφάλαια για την ομάδα μας. Ελπίζω να παρουσιάζονται συνέχεια καλύτεροι και να μας βοηθήσουν στους στόχους μας. Εύχομαι όλοι οι παίκτες μου να είναι υγιείς”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here