LIVE η Γ’ Εθνική: Δόξα Δράμας – Εβρος Σουφλίου και Αμπελόκηποι – Εθνικός

Μεταδίδει από την Θεσσαλονίκη ο Κώστας Καραγιάννης

–  Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες Ηρακλής Αμπελοκήπων – Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Δόξα Δράμας – Έβρος Σουφλίου για την πρεμιέρα του πρώτου ομίλου του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Ο Κώστας Καραγιάννης βρίσκεται στο γήπεδο των Αμπελοκήπων, ενημερώνεται και για όσα συμβαίνουν στην Δράμα αλλά και για όλα τα παιχνίδια του ομίλου και μεταδίδει όλες τις εξελίξεις…

Καλησπέρα. Πρεμιέρα σήμερα στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ένα πρωτάθλημα που στον πρώτο του όμιλο τουλάχιστον μοιάζει με μίνι Super league με συμμετοχές από Άρη, Πανσερραϊκό, Δόξα Δράμας, Καβάλα, Καστοριά. Μάλιστα στην πρεμιέρα έχουμε ντέρμπι Αρη – Καστοριάς, ενώ οι δύο θρακιώτικες και δη εβρίτικες ομάδες αγωνίζονται εκτός έδρας. Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης εδώ, στους Αμπελόκηπους, με τον τοπικό Ηρακλή και ο Έβρος Σουφλίου στην Δράμα με την Δόξα.

Ωρα 16:22 Συνοπτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας: Άρης – Καστοριά, Καμπανιακός – Ορφέας Ελευθερούπολης, Εθνικός Αγιονερίου – Καβάλα, Ηρακλής Αμπελοκήπων – Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Δόξα Δράμας – Έβρος Σουφλίου, Άρης Ακροποτάμου – Θύελλα Φιλώτα, Αναγέννηση Γιαννιτσών – Πανσερραϊκός, Απόλλων Αρναίας –Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. 

Ωρα 16:25  Όλα τα παιχνίδια αρχίζουν στις πέντε το απόγευμα, καθώς για τότε έχει προγραμματιστεί η ώρα έναρξης

Ωρα 16:28  Μόλις μάθαμε τους πρώτους έντεκα που επέλεξε ο Γιώργος Αραμπατζής για το ξεκίνημα του Έβρου Σουφλίου: Βογιατζής, Μπάμνιος, Ραφαήλ, Λίτσος, Λαμπρινάκης, Δραγανίδης, Αντωνιάδης, Εφραιμίδης, Ερκάν, Κλέιντι και Τοπούζης.

Ωρα 16:30  Η αρχική ενδεκάδα για την Δόξα Δράμας: Σαχσανίδης, Γεωργιάδης, Γελαδάρης, Τουγκελίδης, Χαριτωνίδης, Μπάμπουρας, Κυριακίδης, Στόικος, Σάσσος, Παπαδόπουλος Ν. και Αθανασιάδης (προπονητής ο Μιχάλης Τσοκακτσίδης).

Ωρα 16:32  Διαιτητές στην αναμέτρηση της Δράμας ανάμεσα σε Δόξα και Έβρο Σουφλίου είναι οι Φωτιάς με βοηθούς τους Δερμετζής και Κεσίσογλου της ΕΠΣ Πέλλας. Γύρω στα 300 άτομα στο γήπεδο αυτήν την στιγμή, ενώ έρχονται με αυτοκίνητα και φίλαθλοι από το Σουφλί.

Ωρα 16:36  Πάμε στις ενδεκάδες εδώ στους Αμπελόκηπους, όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας Ηρακλής Αμπελοκήπων – Εθνικός Αλεξανδρούπολης. 

Ωρα 16:38  Για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ο Νίκος Ουσταμπασίδης ξεκινά τους Φυσέκη, Θάνο, Κατρανίτσα, Παρασκευά, Λειβαδιώτη, Τορομανίδης, Καμπιώτης, Ελληνίδης, Γκαϊδατζής, Τσαμουρλίδης, Αγγελακάκης.

Ωρα 16:41  Η αρχική ενδεκάδα για τον Ηρακλή Αμπελοκήπων: Ζιακας, Βοσδου, Γκιαούρης, Κραγιοπουλος, Κοτεντζής, Γιαξής, Παπαϊωάννου, Σαμπιασβίλι, Χαψάς, Αλεξόπουλος, Γιώγος.

Ωρα 16:45  Το γήπεδο των Αμπελοκήπων που φέρει το όνομα “Αναστασία Κελεσίδου” από την ολυμπιονίκη της δισκοβολίας, αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι είναι σχεδόν άδειο. Ζήτημα να έχουν έρθει 40 άτομα μέχρι στιγμής. Πάντως, ο Εθνικός θα πρέπει να νιώθει σαν το σπίτι του με τόσο μπλε στα καθίσματα τριγύρω.

Ωρα 16:49  Φυσικά για τους Θεσσαλονικείς ο σημαντικός αγώνας της πρεμιέρας της Γ’ Εθνικής είναι λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά, στο Χαριλάου όπου ο Άρης υποδέχεται την Καστοριά με τους οπαδούς των κιτρίνων να έχουν ανεβάσει πανό με υβριστικά συνθήματα κατά των διοικούντων που οδήγησαν την ομάδα στην Γ’ Εθνική.

Ωρα 17:00  Εναρξη όλων των αγώνων. Συνεχής ενημέρωση από το ThrakiSportS.

Ωρα 17:04  Έναρξη του αγώνα στην Δράμα με τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του δραμινού διαιτητή Αρη Καρβούνη ο οποίος βρέθηκε σήμερα το πρωί νεκρός, με αποτέλεσμα να είναι σοκαρισμένη όλη η κοινωνία της Δράμας.

Ωρα 17:08  Το πρώτο γκολ στην Γ’ Κατηγορία πετυχαίνει ο Άρης με κεφαλιά του Γιαννίτση, που ανοίγει το σκορ στο Κλεάνθης Βικελίδης και έτσι ο Άρης προηγείται με 1-0 της Καστοριάς.

Ωρα 17:10  Στους Αμπελόκηπους, δεν υπάρχει ακόμα σκορ στον αγώνα του Εθνικού. Μέτριο το παιχνίδι, πολυ ζεστη στο γήπεδο. Ο Ηρακλής έχει ελαφριά κατοχή, χωρίς να απειλήσει καθόλου

Ωρα 17:15  Συμπληρώνουμε ένα τέταρτο στους αγώνες. Συνοπτικά: Δόξα Δράμας – Έβρος Σουφλίου 0-0, Ηρακλής Αμπελοκήπων – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-0, Αρης Θεσσαλονίκης – Καστοριά 1-0.

Ωρα 17:18  Γκοοοοοοοοοοοοοοοολ o Εβρος Σουφλίου. Σκόρερ ο Αμέτ Ερκάν στο 17ο λεπτό που με κεφαλιά ανοίγει το σκορ και παγώνει το Δημοτικό Στάδιο της Δράμας. Δόξα Δράμας – Έβρος Σουφλίου 0-1

Ωρα 17:19  Στους Αμπελοκήπους, ευκαιρία για τον Εθνικό.  Καλη μπαλιά απο τα αριστερα ο Τσαμουρλίδης αλλα τη σεντρα του διωχνουν τη τελευταία στιγμή οι του Ηρακλή

Ωρα 17:22  Αναγκαστική αλλαγή για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Βγαίνει ο Τσαμουρλίδης, στην θέση του ο Νίκος Ουσταμπασίδης περνάει τον Αδάμ Καραπατσιά.

Ωρα 17:25  Γκολ ο Πανσερραϊκός στα Γιαννιτσά, προηγείται με 0-1 εκτός έδρας. Γκολ και ο Άρης Ακροποτάμου που προηγείται στην Καβάλα με 1-0 επί της Θύελλας Φιλώτα.

Ωρα 17:28  Ευκαιρία με Σαμπιαβιλι για τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, που βρέθηκε μόνος του αλλά δεν πλάσαρε καλά και γλίτωσε ο Εθνικός

Ωρα 17:31  Απάντηση αμέσως μετά με μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό, αλλά το σουτ του Ελληνίδη βρήκε πάνω στα σώματα.

Ωρα 17:35  Διαμαρτυρίες του Εθνικού για σπρωξιμο στον Αγγελακάκη πριν φτασει η μπαλα στον Eλληνιδη

Ωρα 17:40  Στο Αγιονέρι παραμένει το 0-0 με την Καβάλα. Γκολ ο Ορφέας Ελευθερούπολης στον Καμπανιακό.

Ωρα 17:43  Στα δικά μας ματς, πάντα 1-0 νικάει το Σουφλί στην Δράμα και πάντα 0-0 ο Εθνικός στους Αμπελόκηπους

Ωρα 17:44  Δεύτερο γκολ ο Πανσερραϊκός στα Γιαννιτσά.

Ωρα 17:48   Τέλος του πρώτοη ημιχρόνου στους Αμπελόκηπους. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Ηρακλής Αμπελοκήπων – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-0

Ωρα 17:50   Τέλος πρώτου ημιχρόνου και στην Δράμα. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Δόξα Δράμας – Έβρος Σουφλίου 0-1.

Ωρα 17:55  Αποτελέσματα πρώτου ημιχρόνου: Άρης – Καστοριά 1-0, Καμπανιακός – Ορφέας Ελευθερούπολης 0-1, Εθνικός Αγιονερίου – Καβάλα 0-0, Ηρακλής Αμπελοκήπων – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-0, Δόξα Δράμας – Έβρος Σουφλίου 0-1, Άρης Ακροποτάμου – Θύελλα Φιλώτα 1-1, Αναγέννηση Γιαννιτσών – Πανσερραϊκός 0-2, Απόλλων Αρναίας –Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (δεν έχουμε ενημέρωση).

Ωρα 18:00  Σιγά σιγά επιστρέφουν οι παίκτες για την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου

Ωρα 18:04  Εναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στους Αμπελόκηπους, στον αγώνα Ηρακλής Αμπελοκήπων – Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Ωρα 18:08  Εναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στην Δράμα, στον αγώνα Δόξας Δράμας – Έβρου Σουφλίου 

Ωρα  18:11  Μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό στο 52ο λεπτό με τον Αγγελακάκη, που βρέθηκε μόνος έξω από την περιοχή αλλά σούταρε πολύ ψηλά.

Ωρα 18:13   Γκοοοοοοοοοοοοοολ ο Έβρος Σουφλίου. Πάλι με τον Ερκάν, που με πλασέ μετά από κόρνερ του Εφραιμίδη διπλασιάζει στο 48ο λεπτό τα τέρματά του και της ομάδας του. Δόξα Δράμας – Έβρος Σουφλίου 0-2.

Ωρα 18:20   Γκοοοοοοοοοοοοοολ ο Έβρος Σουφλίου. Ο Τοπούζης σκόρερ  στο 59ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, όταν ξέφυγε από τον Χαριτονίδη, μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα Σαχσανίδη, ο οποίος αντίκρυσε και την κόκκινη κάρτα του διαιτητή και αποβλήθηκε. Δόξα Δράμας – Έβρος Σουφλίου 0-3.

Ωρα 18:25  Πρωτοβουλία των κινήσεων για τον Εθνικό στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς ωστόσο να έχουμε κάποια σημαντική ευκαιρία. Το τελευταίο πεντάλεπτο προσπαθεί να ανέβει ο Ηρακλής Αμπελοκήπων. Πάντα οι δυο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Ωρα 18:29  Στο Κλεάνθης Βικελίδης ο Άρης έχει κάνει το 3-0 επί της Καστοριάς.

Ωρα 18:32  Στην Δράμα, κίτρινη κάρτα βλέπει ο Εφραιμίδης ενώ έχει μία από το πρώτο ημίχρονο και ο Δραγανίδης.

Ωρα 18:35  Τι θέλαμε και το μνημονεύαμε; Κόκκινη κάρτα και για το Σουφλί, στο 72ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη στον κομοτηναίο παίκτη Πασχάλη Δραγανίδη.

Ωρα 18:36  Μοναδική ευκαιρία του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, δέκα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Στο 80′ φοβερο ενα-δυο του Θεοδωρακη που μπήκε αλλαγή με τον Καμπιωτη, ο οποίος μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα δεν καταφέρνει να νικήσει τον Ζιάκα.

Ωρα 18:38  Τρίτο γκολ ο Πανσεραϊκός στα Γιαννιτσά, 0-3 η ομάδα των Σερρών

Ωρα 18:40  Στα παιχνίδια των δικών μας ομάδων: Δόξα Δράμας – Έβρος Σουφλίου 0-3, Ηρακλής Αμπελοκήπων – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-0. Θέλουμε έξι λεπτά στους Αμπελόκηπους, κανα δωδεκάλεπτο στην Δράμα που ξεκίνησε αργότερα.

Ωρα 18:44  Δεύτερο γκολ ο Ορφέας Ελευθερούπολης επί του Καμπανιακού.  Μειώνει σε 3-1 η Καστοριά ο Βικελίδης.

Ωρα 18:50  Τέλος του αγώνα στους Αμπελόκηπους, με τον Εθνικό να κερδίζει τον πρώτο του βαθμό. Τελικό αποτέλεσμα: Ηρακλής Αμπελοκήπων – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-0.

Ωρα 18:53  Μεγάλη ευκαιρία για το Σουφλί να κάνει τέσσερα τα τέρματά του στην Δράμα, πέντε λεπτά πριν την λήξη του αγώνα. Σουτ του Τοπούζη από δεξιά που μπήκε στην περιοχή από μακριά, η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ωρα 18:55  Τελικά αποτελέσματα: Αναγέννηση Γιαννιτσών – Πανσερραϊκός 0-3, Εθνικός Αγιονερίου – Καβάλα 0-0.

Ωρα 18:59  Τέλος του αγώνα και στην Δράμα. Μεγάλη νίκη για τον Έβρο Σουφλίου, που παίρνει το πρώτο πολύτιμο τρίποντο στον φετινό μαραθώνιο και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, επί μιας ιστορικής ομάδας. Τελικό αποτέλεσμα: Δόξα Δράμας – Εβρος Σουφλίου 0-3.

Ωρα 19:01  Τέλος του αγώνα στην Χαλάστρο, ο Καμπανιακός έχασε από τον Ορφέα Ελευθερούπολης.

Ωρα 19:03 Τέλος του αγώνα και στο Κλεάνθης Βικελίδης, ο Άρης κερδίζει την Καστοριά με 3-1 και ξεκινά με το δεξί τον φετινό μαραθώνιο.

Κάπου εδώ ολοκληρώνεται η live μετάδοσή μας, για την πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής. Σε λίγο αναλυτικά ρεπορτάζ, φωτογραφίες αλλά και κριτική όλων των αγώνων.