LIVE από τα Γιάννενα: ΠΑΣ Γιάννινα – Skoda Ξάνθη 2-2 (τελικό αποτέλεσμα)

Μεταδίδει ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Skoda Ξάνθη στα Γιάννενα, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Super League. Ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης μεταδίδει…

Καλησπέρα! Η Ξάνθη έχει μόλις έναν βαθμό μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές και επιθυμεί να δραπετεύσει με θετικό αποτέλεσμα από τους “Ζωσιμάδες”, απέναντι σε έναν ΠΑΣ που στην προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε να φύγει αήττητος από την Θράκη απέναντι στον Πανθρακικό.

Ωρα 17:35 Κακή η παράδοση της Ξάνθης με αντίπαλο τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Θυμηθείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ του ThrakiSportS.

Ωρα 17:42 Ψιλόβροχο στα Γιάννενα, με της δύο ομάδες να ρποθερμαίνονται για την έανρξη του αγώνα.

Ωρα 17:45 Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Μάριος Λαμπρόπουλος της ΕΠΣ Ηλείας, με βοηθούς τους Σταθόπουλο(Ηλείας) και Μερκενίδη(Μακεδονίας), ενώ τέταρτος θα είναι ο Λιαχούδης της ΕΠΣ Μακεδονίας. Θυμηθείτε την παράδοση του διαιτητή Λαμπρόπουλου με Ξάνθη και ΠΑΣ.

Ωρα 17:55 Πάμε να δούμε τις συνθέσεις των δύο ομάδων. Για τον ΠΑΣ Γιάννενα του Γιάννη Πετράκη οι έντεκα είναι οι: Βελλίδης, Ντάσιος, Ακόστα, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Γιάκος, Κοροβέσης, Ίλιτς, Στρούνα, Τσάβες, Λίλα.

Και για την Ξάνθη  ο Σάκης Τσιώλης επέλεξε τους: Κυριακίδης, Μπέρτος, Γουάλας, Λισγάρας, Καρυπίδης.  Ομπόντο, Φλίσκας, Κομεσίδης,Σολτάνι, Λουσέρο, Καπετάνος,

Ωρα 17:57 Έκπληξη με την παρουσία του Δημήτρη Κομεσίδη με το ποιό πιθανό να είναι να δούμε τον Εβρίτη αμυντικό σε έναν ρόλο εξαριού μπροστά απο το δίδυμο των στόπερ Λισγάρα – Καρυπίδη.

Ωρα 18:03 Στον πάγκο για την Ξάνθη είναι οι: Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Βασιλακάκης, Παπαστεριανός, Γούτας, Ολιβέιρα, Ράνος.

Ωρα 18:05 Ενώ για τον ΠΑΣ στον πάγκο είναι οι: Σωτηρίου, Χαρίσης, Κρητικός, Μανιάς, Σαπαλίδης, Τσουκαλάς, Μπέριος.

Ωρα 18:06 Βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες, σε λίγα λεπτά η έναρξη του αγώνα.

1′ Έναρξη του αγώνα.

10′ Παιχνίδι κέντρου το ξεκίνημα του αγώνα, προσεκτικοί η Ξάνθη στο παιχνίδι της, ενώ με παιχνίδι απο τον άξονα προσπαθεί να απειλήσει ο ΠΑΣ.

15′ Σουτ του Γιάκου μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια ο Κυριακίδης.

17′ Στο έδαφος ο Στρούνα, που χτύπησε στο κεφάλι, και μάλλον θα γίνει αναγκαστική αλλαγή μια και ζαλίζεται.

19‘ Πρώτη αλλαγή για τον ΠΑΣ Γιάννενα, εκτός ο Στρούνα στην θέση του ο Μπέριος

21′ Γκοοοοοοοοοοοοολ για την Ξάνθη. Αδράνεια στην άμυνα του ΠΑΣ που θα εκμεταλευτεί ο Σολτναί που με σουτ θα στήλει την μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη. ΠΑΣ Γιάννενα – Skoda Ξάνθη 0-1

25′ Καλή στιγμή για τον ΠΑΣ, με τον Κοροβέση να πιάνει το σουτ απο πλεονεκτική θέση η μπάλα όμως θα καταλήξει λίγο άουτ

28′ Πρώτη κίτρινη στο παιχνίδι, θα την δεί ο Λίλα του ΠΑΣ.

30′ Επικίνδυνο γέμισμα απο τον Λουσέρο, δεν θα βρεθί όμως κανείς στην πορεία της μπάλας για να την στείλει στα δίχτυα του Βελλίδη.

34′ Κίτρινη για παίκτη της Ξάνθης, με τον Καρίμ Σολτάνι να τιμωρείται απο τον Λαμπρόπουλο για διαμαρτυρία.

40′ Τέσσερα κόρνερ έχει κερδίσει έως τώρα ο ΠΑΣ, χωρίς να μπορεί να απειλήσει έως τώρα, ένα έχει κερδίσει η ομάδα της Ξάνθης.

43‘ Δεύτερη κίτρινη για παίκτη της Ξάνθης, μετά τον Σολτάνι θα κιτρινιστεί και ο Λουσέρο.

45′ Τέλος πρώτου ημιχρόνου. ΠΑΣ Γιάννενα – Skoda Ξάνθη 0-1

46′ Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου. Με αλλαγή για την Ξάνθη με τον Ρενάν Ολιβέιρα να περνά στην θέση του Ουάλας, αλλαγή και για τον ΠΑΣ  με τον Τσουκαλα να περνά στην θέση του Ντάσιου

50′ Απίστευτη ευκαιρία για την Ξάνθη, στην κόντρα ο Λουσέρο σπάει την μπάλα στον Καπετάνο μέσα στην περιοχή, ο επιθετικός της Ξάνθης πιάνει το σουτ η μπάλα όμως αουτ.

53′ Ωραία προσπάθεια του Ίλιτς που πιάνει το διαγώνιο σουτ ο Κυριακίδης όμως τον σταματά.

58‘ Δεύτερη κίτρινη για παίκτη του ΠΑΣ. Με τον Μιχαήλ να παρατηρήται για μαρκάρισμα στον Σολτάνι.

63′ Τρίτη και τελευταία αλλαγή για τον ΠΑΣ, με τον Μανιά να περνά στην θέση του Μιχαήλ.

64‘ Νέα κίτρινη για παίκτη της Ξάνθης, με τον Ομπόντο αυτή την φορά να σημειώνεται στο μπλοκάκι του Λαμπρόπουλου.

69′ Αλλαγή για την Ξάνθη με τον Γούτα να περνά στην θέση του Καπετάνου

70′ Με τρία στόπερ πλέον η Ξάνθη με την είσοδο του Γούτα, με τον Καρίμ Σολτάνι να περνά στην κορυφή της επίθεσης.

71′ Γκολ για τον ΠΑΣ. με τον Μπράνα Ίλιτς με ατομική προσπάθεια να καταφέρνει να ισοφαρίσει για την ομάδα του. ΠΑΣ Γιάννενα – Skoda Ξάνθη 1-1

74′ Πολύ καλή ευκαιρία για την Ξάνθη, με τον Σολτάνι να πιάνει το σουτ ο Βελλίδης όμως θα στείλει την μπαλα σε κόρνερ.

75′ Γκοοοοοοοολ για την Ξάνθη. Εκτέλεση κόρνερ του Ρενάν από δεξιά, αφύλακτος στο πρώτο δοκάρι ο Σολτάνι που έπιασε το σουτ, η μπάλα πήρε περίεργ τροχιά και με την βοηθειά και του δοκαριού καταλήγει στα δίχτυα.ΠΑΣ Γιάννενα – Skoda Ξάνθη 1-2

77′ Γκολ για τον ΠΑΣ. Προσπάθεια των γηπεδούχων από δεξιά, ο Τσάβες ανενόχλητος μέσα στην περιοχή ισοφάρισε με δυνατό σουτ. ΠΑΣ Γιάννενα – Skoda Ξάνθη 2-2

78′ Απίστευτα πράγματα στα Γιάννενα, ο ΠΑΣ κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του Κοροβέση μέσα στην περιοχή.

79′ Απόκρουση απο τον Κυριακίδη, ο τερματοφύλακας της Ξάνθης θα σώσει την ομάδα του αποκρούοντας το πέναλτι του Τσουκαλά.

80′ Τρίτη αλλαγή για την Ξάνθη, με τον Δήμο Μπαξεβανίδη να περνά στην θέση του Κομεσίδη.

90′ Με δέκα παίκτες η Ξάνθη,  με τον Ομπόντο να δέχεται την κίτρινη κάρτα και την Ξάνθη στις καθυστερήσεις να παίζει με παίκτη λιγότερο.

90+1′ Διπλή επέμβαση του Κυριακίδη στα σουτ των Τσουκαλά και Τσάβες, κρατά ζωντανή την Ξάνθη ο Καβαλιώτης τερματοφύλακας.

90+4′ Τέλος αγώνα στα Γιάννενα. ΠΑΣ Γιάννενα – Skoda Ξάνθη 2-2

Σε λίγο περισσότερα για το παιχνίδι των Ιωαννίνων…