Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στον θρίαμβο του Έβρου Σουφλίου επί της Δόξας στην Δράμα

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

–  Έχοντας στις αποσκευές του τους τρεις βαθμούς της νίκης επέστρεψε στο Σουφλί ο Έβρος, που πέτυχε ίσως την πιο εντυπωσιακή νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κερδίζοντας με 3-0 την ιστορική Δόξα μέσα στο Δημοτικό Στάδιο Δράμας.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα της Θράκης ήταν ο κομοτηναίος επιθετικός Αμέτ Ερκάν, που σημείωσε τα δύο πρώτα γκολ για το Σουφλί. Το πρώτο στο 19ο λεπτό μετά από φάση διαρκείας, μετά από κόρνερ και μπαλιά του Τοπούζη και απόκρουση του Σαχσανίδης με την βοήθεια της οριζόντιας δοκού, αλλά τον Ερκάν από κοντά να παίρνει το ριμπάουντ και παρόλο που βρισκόταν υπό πίεση με τον μηρό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Πάλι από κόρνερ σε εκτέλεση Εφραιμίδη και μετά από άστοχη έξοδο του  Σαχσανίδη, ο Αμέτ Ερκάν στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και τα γκολ της ομάδας του. Η νίκη για το Σουφλί κλείδωσε στο 57ο λεπτό  ο Τοπούζης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος όταν βρέθηκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα της Δόξας και ανετράπη. Στην φάση αυτή ο Σαχσανίδης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Με δέκα παίκτες ωστόσο ολοκλήρωσε τον αγώνα και ο Έβρος Σουφλίου, μετά από δεύτερη κίτρινη κάρτα που αντίκρυσε ο Πασχάλης Δραγανίδης στο 72ο λεπτό. Παρόλα αυτά, το σκορ θα μπορούσε να λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις αν ο Τοπούζης στο 85ο λεπτό ήταν πιο εύστοχος. Η Δόξα Δράμας πέρα από κάποιες υποτυπώδεις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, μετά το τέρμα του Σουφλίου, δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο. Στα αξιοσημείωτα ο τραυματισμός του Λαμπερνάκη λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Φωτιάς, Δεμερτζής και Κεσίσογλου από την Πέλλα (στην φωτογραφία του dramagoal από την έναρξη του αγώνα με τους αρχηγούς των δύο ομάδων). Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του δραμινού διαιτητή Άρη Καρβούνη ο οποίος βρέθηκε το πρωί νεκρός (δεν έχει διευκρινιστεί η αιτία του θανάτου του).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Σαχσανίδης, Γεωργιάδης, Γελαδάρης (46′ Πετρόπουλος), Τουγκελίδης, Χαριτωνίδης (60′ Τιγγιρίδης), Μπάμπουρας, Κυριακίδης, Στόικος, Σάσσος (65′ Κανετίδης Κ.), Παπαδόπουλος Ν., Αθανασιάδης.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Βογιατζής, Μπάμιος, Παναγιώτου, Λίτσιος, Λαμπερνάκης, Δραγανίδης, Αντωνιάδης, Εφραιμίδης, Αμέτ Ερκάν (75′ Ναθαναηλίδης), Μάλκα (68′ Γωνιάδης), Τοπούζης (86′ Εμρέ).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS, ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ