Ευχαριστίες στον ΠΑΣ και αισιοδοξία για την συνέχεια από Τσιώλη

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Συγκινημένος από την επιστροφή του στα Γιάννενα δήλωσε ο τεχνικός της Ξάνθης μετά το τέλος του αγώνα στο «Ζωσιμάδες», ο οποίος ευχαρίστησε αρχικά τους φιλάθλους και τη διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα για την υποδοχή και επισήμανε ότι ο χρόνος κυλάει υπέρ της Ξάνθης, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για τη συνέχεια.

 

«Ευχαριστώ την διοίκηση και τον κόσμο του ΠΑΣ για την υποδοχή. Πραγματικά ένιωσα μεγάλη συγκίνηση που επέστρεψα στα Γιάννενα. Ένιωσα χαρά, όμως ήταν πολύ νωρίς να επιστρέψω και μικρό το διάστημα. Για το παιχνίδι ξέροντας σε τι κατάσταση βρίσκεται ο ΠΑΣ, περιμέναμε πίεση. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε με ένα γκολ του Σολτάνι και να εκμεταλλευτούμε την νευρικότητα του ΠΑΣ στο ξεκίνημα.

Είχαμε άλλες δύο περιπτώσεις για να βάλουμε και άλλα γκολ. Παρόλα αυτά από την ώρα της ισοφάρισης και ιδιαίτερα στο 2-2 ήμασταν τυχεροί. Ο ΠΑΣ έδειξε ότι είναι σε άριστη κατάσταση. Το αξίζει, το έχει και μπορεί να πάει ακόμα ψηλότερα στο πρωτάθλημα. Είναι μια ποιοτική ομάδα. Εμείς είμαστε νέα ομάδα. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα. Ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας για να μπορέσουμε να κάνουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα» ανέφερε ο Σάκης Τσιώλης μετά τη λήξη της αναμέτρησης.