Χρήστου και Καθάριος για Πανθρακικό, Λεβαδειακό και … Παντελίδη

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Ο Γιάννης Χρήστου υπογράμμισε πως ο Πανθρακικός θα ταξιδέψει στη Βοιωτία για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, στοχεύοντας στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στις έως τώρα εμφανίσεις της ομάδας του στις δυο πρώτες αγωνιστικές, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος πως και φέτος ο Πανθρακικός θα έχει μια καλή αγωνιστική σεζόν. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του Novasports:

 

Για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό: «Θεωρώ πως στη διακοπή δουλέψαμε αρκετά καλά και πιστεύω ότι θα δείξουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο στον αγώνα με τον Λεβαδειακο. Έχουμε δει πάνω – κάτω τις ομάδες. Έχουν περάσει δυο αγωνιστικές και καμία ομάδα δεν ήταν έτοιμη. Τώρα πιστεύω πως θα πάμε στη Λιβαδειά και θα διεκδικήσουμε με αξιώσεις κάτι καλό».

Για το τι χρειάζεται ο Πανθρακικός για να πάρει τη νίκη: «Θα πρέπει να πιάσουμε κάποια στάνταρ στην απόδοση. Να έχουμε λίγο καλύτερη αμυντική συμπεριφορά, όλη η ομάδα, σε καίρια σημεία. Δε μπορώ να πω πως είμαστε άσχημοι αμυντικοί, αλλά κάνουμε σε κάποια σημεία λάθη, τόσο ατομικά, όσο και ομαδικά και έχουμε δεχτεί τρία γκολ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Αλλά πιστεύω ότι αν κρατήσουμε το μηδέν και έχουμε οργάνωση, τότε θα πάρουμε κάτι καλό στη Λιβαδειά».

Για το τι διόρθωσε ο Πανθρακικός κατά τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Η ομάδα μας δεν περίμενε το διάστημα της διακοπής για να διορθώσει κάτι. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά δυο μήνες και ήμασταν αρκετά έτοιμοι και για την έναρξη του πρωταθλήματος, καθώς και στα φιλικά ήμασταν αρκετά καλοί. Εντάξει στο ποδόσφαιρο δεν είναι τίποτα σίγουρο. Πιστεύω ότι η ομάδα μας είναι αρκετά καλή και όσο περνούν τα παιχνίδια θα βρισκόμαστε ακόμα πιο πολύ και θα πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Για τον Λεβαδειακό: «Ξέρουμε ότι η Λιβαδειά έχει πολύ καλή έδρα. Αυτό το έδειξε και την προηγούμενη χρονιά. Εγώ αυτό που έχω δει είναι ότι έχουν μια αρκετά καλή ομάδα, συμπαγής ομάδα, που θέλει μεγάλη προσπάθεια για να τους βάλεις γκολ».

Για το τι θα πρέπει να προσέξει ο Πανθρακικός: «Σε όλα τα παιχνίδια χρειάζεται να είσαι συγκεντρωμένος στον αμυντικό τομέα. Πόσο μάλλον σε ένα εκτός έδρας ματς. Σίγουρα εμείς θα πάμε εκεί για να μη δεχτούμε γκολ και ότι καλύτερο κάνουμε μπροστά. Θεωρώ ότι η ομάδα μας έχει αρκετό ταλέντο μπροστά και πιστεύω ότι θα πετύχουμε γκολ».

Για τους στόχους της ομάδας της Κομοτηνής: «Θέλουμε πολύ την πρώτη μας νίκη και γιατί όχι να μην την πάρουμε στο παιχνίδι της Κυριακής. Η ομάδα μας δεν έχει κάνει πολλές αλλαγές σε σχέση με την περσινή χρονιά, η οποία ήταν άκρως επιτυχημένη και θεωρώ ότι θα έχουμε μια εξίσου καλή χρονιά και γιατί όχι να μην πάμε και ακόμα καλύτερα».

Για τον Σάββα Παντελίδη: «Είναι ένας άνθρωπος που εμένα προσωπικά με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Του χρωστάω πάρα πολλά. Είναι ο άνθρωπος που με έφερε στην ομάδα της Κομοτηνής και ξέρω σίγουρα πως και αυτός θα έχει κάποιο κίνητρο για να μας κερδίσει, αλλά όλα αυτά σε αγωνιστικά πλαίσια. Έξω από το γήπεδο έχουμε πολύ καλή σχέση και να του ευχηθώ κιόλας τα καλύτερα. Εμείς παίζουμε πάντα για τη νίκη και τη διεκδικούμε και τη θέλουμε την Κυριακή».

Από την πλευρά του, ο Νίκος Καθάριος δήλωσε: «Πηγαίνουμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο. Στόχος μας είναι η νίκη όπως σε κάθε ματς. Έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις, αναλύουμε τον αντίπαλο και πιστεύω ότι θα είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα για να αντιμετωπίσουμε τον Λεβαδειακό».

Για τον Λεβαδειακό: «Αυτές τις δύο αγωνιστικές έχει δείξει καλό χαρακτήρα ο Λεβαδειακός. Έχει καλή ομάδα και καλή οργάνωση. Στόχος μας είναι να είμαστε εμείς συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν βοήθησε η διακοπή του πρωταθλήματος: «Δουλέψαμε περισσότερο στις αδυναμίες μας αυτή την εβδομάδα. Δεν νομίζω ότι μας έκανε καλύτερους αυτή η εβδομάδα. Ξέρουμε τις δυνατότητες μας σαν ομάδα και πιστεύω ότι θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι».

Για το αν σκέφτονται περισσότερο το αμυντικό κομμάτι: «Δεν θα έλεγα ότι σκεφτόμαστε περισσότερο το αμυντικό κομμάτι. Κοιτάμε να κάνουμε όλοι μαζί καλή άμυνα. Σίγουρα ο Λεβαδειακός είναι επικίνδυνος στην έδρα του και έχει καλούς επιθετικούς. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και ανάλογα οργανωμένοι».

Για το αν ο Πανθρακικός θα αρχίσει να παρουσιάζει το καλό του πρόσωπο: «Το πιστεύω ότι θα ανακάμψει η ομάδα μας. Για εμάς ήταν μία άτυχη στιγμή το ότι δεν σκοράραμε και πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και να τελειώνουμε πιο γρήγορα τις φάσεις. Πιστεύω ότι στο ματς με τον Λεβαδειακό θα δείξουμε καλύτερο πρόσωπο».

Για το αν τους δημιουργεί πίεση το γεγονός ότι έχουν μόνο έναν βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές: «Δεν έχουμε κάποια πίεση. Ακόμη είναι πολύ νωρίς. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Το πρωτάθλημα είναι μακρύ και για εμάς στόχος είναι σε κάθε ματς είναι η νίκη. Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Δεν υπάρχει εύκολο ή δύσκολο».

Για τον Σάββα Παντελίδη: «Ο κ. Παντελίδης βοήθησε πολύ την ομάδα στην άνοδο και γενικά στην οργάνωση της. Είναι ένας άνθρωπος του Πανθρακικού. Τα συναισθήματα θα είναι καλά και πιστεύω θα χαρούμε και οι δύο πλευρές να γίνει αυτό το ματς με καλή διάθεση».