Τον πρώην του Πανθρακικού Μαρτσέλο έκλεισε ο Άρης

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Τα «κιτρινόμαυρα» θα φορά σε λίγες μέρες ο Μαρτσέλο Γκοϊανίρα. Με τον 34χρονο Βραζιλιάνο μέσο υπήρχε προφορική συμφωνία από την νέα διοίκηση του Άρη και ειδοποιήθηκε πως θα ενεργοποιηθεί, μετά το «όχι» από τον Κοστίν Λάζαρ στην κρούση που φέρεται να έκανε προς το πρόσωπο του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ και ο Άρης (εκτός από Πανθρακικό, Καλλονή και Ατρόμητο).

 

Πλέον απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας και στη συνέχεια ο βραζιλιάνος παίκτης, που είναι ιδιαίτερα γνωστός στους θρακιώτες φιλάθλους, θα έρθει στην Θεσσαλονίκη για να αρχίσει προπονήσεις με τον Άρη.

Ο Μαρτσέλο γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα αφού ήδη έχει παίξει σε άλλες τρεις ομάδες, με πρώτο και καλύτερο ασφαλώς τον Πανθρακικό, στην συνέχεια τον Αστέρα Τρίπολης και την τελευταία τριετία στην Καλλονή.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης, όπως και η Δόξα Δράμας, πήραν παράταση μεταγραφών μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου λόγω της ειδικής κατάστασης που δημιουργήθηκε και του γεγονότος ότι υποβιβάστηκαν οικειοθελώς στην Γ’ Εθνική την τελευταία στιγμή, με αποτέλεσμα να λυθούν πολλά από τα επαγγελματικά συμβόλαια των ομάδων τους.