Πήρε Σηφάκη ο Λεβαδειακός πριν τους αγώνες με Πανθρακικό και Ξάνθη

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

–  Ο Μιχάλης Σηφάκης συμφώνησε με τον προσεχή αντίπαλο του Πανθρακικού και αμέσως μετά της Ξάνθης Λεβαδειακό, βρήκε την ύστατη στιγμή ποδοσφαιρική «στέγη» και δυνητικά ο διεθνής γκολκίπερ μπορεί να τεθεί αντίπαλος των ομάδων της Θράκης.

 

Το απόγευμα της Παρασκευής (12/9), λοιπόν, ήρθε και η επισημοποίηση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, με τον διεθνή πορτιέρο να υπογράφει μονοετές συμβόλαιο.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μιχάλη Σηφάκη. Ο διεθνής τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο. Γεννημένος στις 9 Σεπτεμβρίου 1984, αγωνίστηκε στον ΟΦΗ τις σεζόν 2002-2007. Το 2007 ο Ολυμπιακός τον απέκτησε με τη μορφή δανεισμού και το 2008 μεταγράφηκε στον Άρη, όπου παρέμεινε έως το καλοκαίρι του 2012, όταν και υπέγραψε συμβόλαιο με τη βελγική Σαρλερουά. Πέρυσι το καλοκαίρι επέστρεψε στην Ελλάδα και αγωνίστηκε στον Ατρόμητο, που ήταν και η τελευταία του ομάδα πριν τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ. Με την εθνική ομάδα έχει 15 συμμετοχές, έχοντας κάνει το ντεμπούτο του στις 14 Οκτωβρίου 2009 στο Ο.Α.Κ.Α. εναντίον του Λουξεμβούργου (2-1) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010 με προπονητή τον Οτο Ρεχάγκελ. Τις περισσότερες συμμετοχές του τις έχει καταγράψει επί θητείας Φερνάντο Σάντος και ήταν βασικός τερματοφύλακας στους περισσότερους αγώνες της Εθνικής Ομάδας (6) στην πορείας της κατά την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012».