«Χτίζει» παράδοση ο Πανθρακικός με αντίπαλο τον Λεβαδειακό!

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Μπορεί στα πρώτα χρόνια των συναντήσεων των Πανθρακικού και Λεβαδειακού η ομάδα της Βοιωτίας να έκανε «πάρτι» μετρώντας 7 διαδοχικές νίκες ανεξαρτήτου έδρας και κατηγορίας, ωστόσο στα τελευταία 5 παιχνίδια των δύο ομάδων ο Πανθρακικός παραμένει αήττητος!

Συνολικά οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί 12 φορές με τον Λεβαδειακό να μετρά 7 νίκες,1 παιχνίδι έληξε ισόπαλο και η ομάδα της Κομοτηνής μετρά 4 νίκες. Στα παιχνίδια που έχουν γίνει με γηπεδούχο τον Πανθρακικό η ομάδα της Κομοτηνής μετρά 3 νίκες και 3 ήττες, ενώ με γηπεδούχο τον Λεβαδειακό η ομάδα της Βοιωτίας μετρά 4νίκες, 1 παιχνίδι έληξε ισόπαλο και οι «πράσινοι» της Θράκης έχουν μία νίκη.

Πάμε να δούμε τώρα πιο συγκεκριμένα τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων με γηπεδούχο τον Λεβαδειακό, όπως θα γίνει και την Κυριακή. Η πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων πραγματοποιήθηκε στις 1 Οκτωβρίου του 2006 στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, με την ομάδα της Βοιωτίας να κερδίζει με 2-0 με τέρματα των Δημητριάδη και Πλιάγκα, ίδιο σκορ είχε και η επόμενη συνάντηση των δύο ομάδων αυτή την φορά στην Super League, με τα δύο τέρματα του  Λεονάρντο να δίνουν την νίκη στον Λεβαδειακό.  Επόμενη συνάντηση των δύο ομάδων στις 21 Μαρτίου του 2010 με τον Λεαβδειακό να κερδίζει ξανά με 2-0 με τέρματα των Αμπουμπακάρι και Ναπολεόνι, ενώ την επόμενη χρονιά και στο πρωτάθλημα της Β’ αυτή την φορά οι Βοιωτοί θα κερδίσουν με τέρμα του Τριποτσέρη.

Τα τελευταία δύο χρόνια, και με την επιστροφή και των δύο στην Super League ο Πανθρακικός χτίζει μια μικρή παράδοση με τον Λεβαδειακό, φεύγοντας με θετικό αποτέλεσμα στις δύο τελευταίες συντηρήσεις με γηπεδούχο τον Λεβαδειακό. Αρχικά στις 8 Οκτωβρίου του 2012 με την ομάδα της Κομοτηνής να παίρνει ένα μεγαλειώδες διπλό με 0-3, με τέρματα των Παπαδόπουλο, Λαδάκη και Βιγιαρέχο, σε ένα ματς που είχε αποβληθεί ο σημερινός τερματοφύλακας της Ξάνθης Κυριακίδης. Ενώ πέρσι η ομάδα της Κομοτηνής απέσπασε ισοπαλία με 2-2 σε ένα ματς που δικαιούταν κάτι παραπάνω, μια και μπορεί ο Λεβαδειακός  να προηγήθηκε με τέρμα του Γεωργίου όμως με τέρματα των Ιγκόρ και Κάσες ο Πανθρακικός ανέτρεψε το σκορ, όμως η αποβολή του Ντιόγκο στο 74’ έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν 6 λεπτά πριν την λήξη με τέρμα του Βαγγέλη Μάντζιου.

[iframe frameborder=”0″ width=”480″ height=”270″ src=”//www.dailymotion.com/embed/video/xu6l0o” allowfullscreen]
6η αγων.: Λεβαδειακός-Πανθρακικός 0-3 (HL) από greeksuperleague , [iframe frameborder=”0″ width=”480″ height=”270″ src=”//www.dailymotion.com/embed/video/x13anmc” allowfullscreen]
Λεβαδειακός – Πανθρακικός 2-2 HL 1η αγωνιστική από greeksuperleague