Στον Φωστήρα αντί για Ξάνθη ο Σακελλαρίου

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής
– Στην ομάδα που τον ανέδειξε επαγγελματικά επέστρεψε ακριβώς μετά από 10 χρόνια ο πρώην παίχτης του Πανθρακικού πριν μια πενταετία περίπου Λευτέρης Σακελλαρίου. Ο 27χρονος αριστερός μπακ αποφάσισε να γυρίσει σε γνώριμα λημέρια υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Ταύρου, αφού δε τα βρήκε με τη Skoda Ξάνθη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού δεν ήταν λίγες οι ομάδες που προσέγγισαν τον Σακελλαρίου με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την Ξάνθη, όμως, η συγκεκριμένη υπόθεση χάλασε στις λεπτομέρειες. Παράλληλα βρέθηκε κοντά και στον Ηρακλή, ο οποίος, όμως, δεν μπορούσε να κάνει άλλη μεταγραφή λόγω της μη αδειοδότησής του.

Ο πρώην παίκτης του του Πανυρακικού, του ΠΑΟΚ και άλλων ομάδων αγωνιζόταν πέρσι στη Βουλγαρία, κατέληξε στη Football League στον Φωστήρα, αφού για εκείνον έπαιξε σημαντικό ρόλο το συναισθηματικό δέσιμο που έχει με τη συγκεκριμένη ομάδα, η οποία έκανε αναμφίβολα μία ηχηρή προσθήκη για τα δεδομένα της Football League.

Τέλος, ο Σακελλαρίου έγραψε στο Facebook το εξής: “Επιστροφή στην ομάδα που με ανέδειξε στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο ακριβώς 10 χρόνια μετά! Καλή μας αρχή, λοιπόν, καλή σεζόν, με υγεία… και τα καλύτερα έρχονται”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here