Η ατζέντα του θρακιώτη φιλάθλου για το Σαββατοκύριακο (13-14/9)

Γράφει ο Ατζέντης

–  Πλούσια είναι η αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου για τους φιλάθλους, ειδικά στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης – αφού στον Έβρο αργούν ακόμα να ξεκινήσουν τα τοπικά πρωταθλήματα.

 

Στην Super League τόσο η Ξάνθη όσο και ο Πανθρακικός αγωνίζονται εκτός έδρας, ενώ το πρωί του Σαββάτου έχουμε το μεταξύ τους “Ελ Θράκικο” για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Κ17.

Την Κυριακή αρχίζει και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τους Έβρο Σουφλίου και Εθνικό Αλεξανδρούπολης να αγωνίζονται εκτός έδρας, απέναντι σε Δόξα Δράμας και Ηρακλή Αμπελοκήπων αντίστοιχα.

Το Σαββατοκύριακο διεξάγονται αγώνες κυπέλλου για την ΕΠΣ Θράκης χωρίς συμμετοχή ομάδων της Α1 Κατηγορίας, ενώ αναβλήθηκε η πρεμιέρα των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Ξάνθης.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, στην έναρξη μιας εβδομάδας ευρωπαϊκών κυπέλλων στο ποδόσφαιρο, Ξάνθη και Πανθρακικός θα μάθουν τους αντιπάλους τους στην δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στα άλλα αθλήματα τέλος, ξεχωρίζουν κάποια φιλικά της Ασπίδας Ξάνθης στο μπάσκετ, ενώ σε διεθνές επίπεδο η ολοκλήρωση του Μουντομπάσκετ με τον μεγάλο τελικό της Κυριακής.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΘΡΑΚΙΩΤΗ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13/9 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΘΡΑΚΙΩΤΗ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14/9 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ