Η αποστολή της Skoda Ξάνθη που θα ταξιδέψει στα Γιάννενα

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Με τους διεθνείς Δημήτρη Γούτα και Κάρλος Γουίλσον Ρούντι να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας, συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία της Skoda Ξάνθη για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

 

Η ξανθιώτικη ομάδα θέλει να παρουσιαστεί πανέτοιμη για τον κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας και να φέρει τους πρώτους βαθμούς μακριά από την έδρα της.

Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές το απόγευμα της Παρασκευής έδωσαν έμφαση στις ασκήσεις τακτικής με τον Σάκη Τσιώλη να ζητά συγκεκριμένα πράγματα στην ανάπτυξη αλλά και αποτελεσματικότητα στην άμυνα και τα τελειώματα φάσεων.

Αμέσως μετά ο προπονητής Σάκης Τσιώλης ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή που απαρτίζεται από τους Γκαραβέλη, Μπέρτο, Μπαξεβανίδη, Γουάλας, Σολτάνι, Λουσέρο, Ρούντι, Ομπόντο, Βασιλακάκη, Παπαστεριανό, Μπαρέττα, Φλίσκα, Κομεσίδη, Γούτα, Καπετάνο, Λισγάρα, Καρυπίδη, Ολιβέιρα, Κυριακίδη, Ράνο.

Η ξανθιώτικη ομάδα θα ταξιδέψει από το Σάββατο το πρωί για τα Γιάννινα με το πούλμαν της ομάδας και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της στο Πανηπειρωτικό Στάδιο το απόγευμα της ίδιας μέρας.