Με δυο απουσίες κόντρα στον Πανθρακικό ο Λεβαδειακός του Σάββα Παντελίδη

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

– Στην τελική της ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Λεβαδειακού για το κυριακάτικο (14/9) εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Ο πρώην προπονητής της ομάδας της Κομοτηνής Σάββας Παντελίδης καταστρώνει τα πλάνα του για το προσεχές ματς της 3ης αγωνιστικής μετρώντας ήδη δυο απώλειες.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μαχαίρα, που έχει υποστεί θλάση και διανύει στάδιο αποκατάστασης αλλά και του Κονέ που έχει συμπληρώσει κάρτες.

Επίσης, αναφορικά με το… μεταγραφικό μέτωπο συνεχίζεται την ενίσχυσή του ο Λεβαδειακός, αφού προχώρησαν στην απόκτηση του Ματίας Αριέλ Σάντσεζ, ο οποίος ήταν ελεύθερος, με τον Αργεντινό να υπογράφει διετές συμβόλαιο και να έχει ιταλικό διαβατήριο και να μην πιάνει θέση ξένου στο ρόστερ.

Οι Βοιωτοί εξετάζουν ακόμα τις διαθέσιμες επιλογές ελεύθερων παικτών και δεν αποκλείεται να κινηθούν για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού εφόσον βρεθεί κάτι αξιόλογο στην αγορά, μέχρι σήμερα Παρασκευή (12/9) που λήγει η σχετική διορία.