«Ακρίτες 2014» ονομάστηκε το διεθνές τουρνουά του Εθνικού

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες του ThrakiSportS και μία ημέρα μετά το σχετικό δημοσίευμα, το ΤΑΑ του Εθνικου Αλεξανδρούπολης ανακοίνωσε την διεξαγωγή διεθνούς φιλικού τουρνουά υψηλού επιπέδου για την επόμενη εβδομάδα, με την ονομασία «Ακρίτες 2014». 

 

Καλεσμένοι θα είναι ο ΠΑΟΚ, η τουρκική Γαλατάσαραϊ και η Λουκόιλ Μπουργκάς από τη Βουλγαρία, όπως ανέφερε το ThrakiSportS. Οι αγώνες θα γίνουν στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» το τριήμερο 19-21 Σεπτεμβρίου, ενώ η είσοδος έχει οριστεί στα 5 ευρώ.

Η ανακοίνωση του Εθνικού: 

Το 1ο Διεθνές Τουρνουά Πετοσφαίρισης που θα διοργανώσει για πρώτη φορά ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης είναι γεγονός! Πριν ξεκινήσει η κανονική αγωνιστική περίοδος οι φίλαθλοι της Αλεξανδρούπολης θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα…
Γαλατασαράι, Λουκόιλ, ΠΑΟΚ με οικοδεσπότη τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης θα αγωνιστούν σε ένα 3μερο τουρνουά γεμάτο συγκινήσεις.
Στις 19, 20 & 21 Σεπτεμβρίου δίνουμε όλοι ραντεβού στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» για να χειροκροτήσουμε αλλά και να καλωσορίσουμε από κοντά τους νέους παίκτες της ομάδας μας !
Είμαστε σίγουροι πως οι ομάδες που θα συναγωνιστούν στο τουρνουά θα ανεβάσουν τον πήχη και την αδρεναλίνη πάνω από το φιλέ!