Τα Χανιά διάδοχος της Αλεξανδρούπολης στην διοργάνωση του φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Από το ένα άκρο της Ελλάδος, την Αλεξανδρούπολη, στο άλλο, στα Χανιά της Κρήτης, είναι πολύ πιθανό να διεξαχθεί το φάιναλ φορ του φετινού Λιγκ Καπ στο βόλεϊ. Όπως είναι γνωστό η διοργάνωση που ανέδειξε νικήτρια την ΑΕΚ τον περασμένο Ιανουάριο διεξήχθη στο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”.

 

Στην 109η συνεδρίαση της ΕΣΑΠ λοιπόν, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Μαρούσι, δεν είχαμε μόνο την κλήρωση των προκριματικών ομίλων του League Cup «Νίκος Σαμαράς» 2014-15 αλλά συζητήθηκε και η υποψηφιότητα των Χανίων για διοργάνωση του φάιναλ φορ της διοργάνωσης, το διήμερο 27-28 Δεκεμβρίου 2014.

Επίσης, στην συνεδρίαση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις άδειες των γυμναστηρίων που θα αποτελέσουν έδρες των ομάδων που θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα και κυρίως στο League Cup «Νίκος Σαμαράς» 2014-15, που ξεκινάει πρώτο.

Υπενθυμίζεται ότι ένας από τους ομίλους θα φιλοξενηθεί στην Ορεστιάδα με την συμμετοχή του ΑΟΟ, του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και της κατόχου του τίτλου ΑΕΚ, κατά συνέπεια αποκλείεται το ενδεχόμενο να προκριθούν στην τελική φάση και οι δύο ομάδες του Έβρου.