Παίζει τα ρέστα του ο Πανθρακικός για το μπαμ με τον Λάζαρ του ΠΑΟΚ!!!

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Αν κάποιος έλεγε στον Κοστίν Λάζαρ τέτοιο καιρό πριν από έναν ακριβώς χρόνο, πώς όχι μόνο δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, αλλά το ημερολόγιο θα δείχνει 11 Σεπτεμβρίου 2014 και ο ίδιος θα κυκλοφορεί χωρίς ομάδα, τότε το πιθανότερο είναι πως θα τον πέρναγε για… τρελό! 

Κι όμως (και) στο ποδόσφαιρο την λογική από αυτό που αποκαλούμε τρέλα, φαίνεται πως χωρίζει μια λεπτή γραμμή.

Στην προκειμένη περίπτωση ο Ρουμάνος μέσος όχι μόνο δεν ανανέωσε το περασμένο καλοκαίρι το συμβόλαιό του με τον «Δικέφαλο του Βορρά», αλλά παραμένει και στο «ράφι» μόλις ένα εικοσιτετράωρο πριν από την εκπνοή και του «υστερόγραφου» της μεταγραφικής περιόδου. 

Και να πει κανείς πως ο 33χρονος παίκτης προέρχεται από φτωχή (από πλευράς συμμετοχών) σεζόν. 42 παιχνίδια έγραψε στο κοντέρ με τον ΠΑΟΚ την περυσινή χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη κι όμως δεν αποδείχτηκαν αρκετά για να τον κρατήσουν στην Τούμπα. 

Ο Λάζαρ έπεσε θύμα των μεγάλων εκκαθαρίσεων που έλαβαν χώρα το καλοκαίρι στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, κάτι που σίγουρα δεν είχε στο μυαλό του όταν το περασμένο φθινόπωρο προχωρούσε στην αγορά σπιτιού στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην περιοχή της Περαίας.

Παρεμπιπτόντως, η γυναίκα του Μάγδα είναι «ερωτευμένη» με την χώρα μας και δεν σκέφτεται επ΄ουδενί την επιστροφή της οικογένειας στη Ρουμανία. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που ο Λάζαρ επιμένει ελληνικά ακόμη και στα μεταγραφικά «χασομέρια» του Σεπτεμβρίου. 

Οχι πάντως πως δεν έγινε μέχρι σήμερα αποδέκτης προσφορών (made in Greece) τις οποίες απέρριψε, διότι δεν του έκαναν «κλικ». 

Όπως αποκάλυψε ο “Πληροφοριοδότης” στην εφημερίδα “Ώρα των σπορ”, μόλις πριν από λίγες ημέρες η Καλλονή του έκλεισε το… μάτι και επιχείρησε να τον κατεβάσει στη Μυτιλήνη με ετήσιο (καθαρό) συμβόλαιο κοντά στα 150 χιλιάρικα, ωστόσο ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ δεν ήταν «ζεστός». 

Κι όσο κι αν σας φανεί περίεργο, αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, “εξετάζει με μεγαλύτερο ενδιαφέρον την προοπτική της συνεργασίας με τον «μνημονιακό» Πανθρακικό που ψάχνεται για την απόκτηση ενός δημιουργικού μέσου”. Κι ας μην αντέχουν οι Θρακιώτες να ξεπεράσουν το φράγμα των 100.000 ευρώ, λόγω σφιχτής οικονομικής πολιτικής. 

Αντίθετα, ο Ατρόμητος όπου επίσης κυκλοφορεί το βιογραφικό του, διαθέτει περισσότερα οικονομικά «κυβικά» από τον Πανθρακικό, το Περιστέρι όμως απέχει περισσότερα χιλιόμετρα από το καινούργιο σπίτι της οικογένειας Λάζαρ στην Περαία Θεσσαλονίκης. Οπότε; “Λάζαρ είναι και… γυρίζει!”, αναφέρει στην κατάληξή του το δημοσίευμα…