Μεγάλο τουρνουά με Λουκόιλ Μπουργκάς, Γαλατάσαράι και ΠΑΟΚ διοργανώνει ο Εθνικός

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Ένα μεγάλο διεθνές τουρνουά με συμμετοχή ιστορικών ομάδων από τις γειτονικές Τουρκία και Βουλγαρία προτίθεται να διοργανώσει στα τέλη της άλλης εβδομάδας ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ThrakiSportS.

 

Πιο συγκεκριμένα, ο Εθνικός ενόψει της έναρξης των υποχρεώσεών του σε Λιγκ Καπ και Volley League αλλά και δεδομένου ότι θα έχει και φέτος ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, αποφάσισε να μην δώσει μόνο τα παραδοσιακά φιλικά με τον Άρη Θεσσαλονίκης (αν και θα γίνουν και αυτά, μάλλον προς το τέλος του μήνα) αλλά να δώσει διεθνείς διαστάσεις στους αγώνες του.

Έτσι λοιπόν, την άλλη εβδομάδα, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, θα βρεθούν στην Αλεξανδρούπολη η βουλγαρική Λουκόιλ Μπουργκάς, η ομάδα δηλαδή του γνωστού ρωσικού πετρελαϊκού κολοσσού που έχει εγκαταστάσεις στο Μπουργκάς και έχει στο παρελθόν κερδίσει ένα πρωτάθλημα Βουλγαρίας, η τουρκική Γαλατάσαράι (δεν χρειάζονται περισσότερες συστάσεις) και ο ΠΑΟΚ από την Θεσσαλονίκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μια εβδομάδα μετά από τις 27 έως τις 29 Σεπτεμβρίου, η Γαλατάσαράι θα διοργανώσει στο «Paidar Demir Tournament» της Κωνσταντινούπολης το καθιερωμένο δικό της τουρνουά με την συμμετοχή και του πρωταθλητή Ελλάδος Ολυμπιακού. Εκείνο το διάστημα ο Εθνικός έχει προγραμματίσει φιλικά με τον Άρη.