Γυναίκα (και μάλιστα… φρεσκοπαντρεμένη) η νέα αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού στην Θράκη!

Γράφει ο Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Μια γυναίκα που μάλιστα παντρεύτηκε πρόσφατα και κατάγεται από τον Βόρειο Έβρο, αρκετά νεαρής ηλικίας, επέλεξε ο περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης για να ορίσει νέα θεματική αντιπεριφερειάρχη αρμόδια για θέματα Αθλητισμού στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Πρόκειται για την Ζήνα Ζάχαρη, που αναλαμβάνει αυτό το σημαντικό πόστο για την πρώτη περίοδο της πενταετούς θητείας της νέας περιφερειακής αρχής. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η Ζήνα Ζάχαρη του Κωνσταντίνου ορίστηκε “περιφερειακός σύμβουλος Περιφερειακής Ενότητας   Έβρου, αρμόδια για θέματα Πολιτισμού, Αθλητισμού, Εθελοντισμού,  Περιβάλλοντος και Χωροταξίας”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ζήνα Ζάχαρη παντρεύτηκε μόλις πριν ενάμισι μήνα τον Ηλία Γαντσίδη και είναι ήδη μητέρα μιας γλυκύτατης κορούλας. Η προσωπική της σελίδα στο facebook έχει κατακλυστεί από μηνύματα φίλων της, που της εύχονται για τα νέα σημαντικά καθήκοντα που ανέλαβε.

Με την ίδια απόφαση ο Γιώργος Παυλίδης διόρισε άλλους πέντε θεματικούς περιφερειάρχες, αρχκετοί από τους οποίους έχουν σχέση με τον αθλητισμό, όπβως ο Μιχάλης Αμοιρίδης από την Ξάνθη, ο Κωνσταντίνος Εξακουστός από την Αλεξανδρούπολη ή ο Μουσταφά Κατραντζή από την Κομοτηνή.

Ο Μιχάλης Αμοιρίδης του Χρήστου,περιφερειακός σύμβουλος Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, ανέλαβε θεματικός αντιπεριφερειάρχης αρμόδιος για θέματα Τουριστικής Aνάπτυξης, Εκθέσεων, Υποστήριξης Δημοσίων Σχέσεων και Διεθνών Σχέσεων.

Ο Κωνσταντίνος Εξακουστός του Αναστασίου, περιφερειακός σύμβουλος Περιφερειακής Ενότητας  Έβρου, ανέλαβε θεματικός αντιπεριφερειάρχης αρμόδιος για θέματα Εξυπηρέτησης Πολιτών, Αντιμετώπιση και  Περιορισμού της  Γραφειοκρατίας, Διοικητικού Συντονισμού της  Λειτουργίας των Π.Ε, Βιομηχανικής Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Εμπορίου και Λαϊκών Αγορών.

Ο Μουσταφά Κατραντζή, περιφερειακός σύμβουλος Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, ανέλαβε θεματικός αντιπεριφερειάρχης αρμόδιος για θέματα Οικονομικών, Παρακολούθησης και Οικονομικού Συντονισμού ΠΕ και Επιχειρήσεων, λύσης επιχειρήσεων,  Εκτέλεσης Προϋπολογισμού και πορείας Π.Δ.Ε, Επίλυσης προβλημάτων πληρωμών, τήρησης Στατιστικών Στοιχείων. 

Τέλος, με την ίδια απόφαση ο Χρήστος Γεωργιτσόπουλος του Καλογιάννη, περιφερειακός σύμβουλος Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, ανέλαβε θεματικός αντιπεριφερειάρχης για θέματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Απασχόλησης και Κοινωνικής Συνοχής, Πρόνοιας, ΑμΕΑ,  Δημόσιας Υγείας, ενώ ο Σωτήρης Παπαδόπουλος του Θεοδώρου, περιφερειακός σύμβουλος Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, αρμόδιος για θέματα  Αγροτικής Οικονομίας (Γεωργίας, Κτηνοτροφίας, Αλιείας κλπ.) και… Καταπολέμησης Κουνουπιών (γιατί ναί, έχει θεσπιστεί και τέτοια αρμοδιότητα!!!). 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here