ΕΠΣ Έβρου: Αγιασμός και νίκη επί της Ν. Βύσσας για τον Ορέστη

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Δημήτρης Μηλίκας

– Νίκη και αυτή τη φορά αλλά σε ολόκληρο το 90λεπτο πέτυχε ο Ορέστης επί της Νέας Βύσσας,  με το επιβλητικό 5-0, ενώ το προηγούμενο φιλικό των 2 ομάδων του Β. Έβρου διακόπηκε λόγω νεροποντής στο ημίχρονο, ενω η ομάδα της Ορεστιάδας προηγούνταν με 1-0. Του αγώνα προηγήθηκε αγιασμός.

 

Όπως μας ενημερώνει για άλλη μια φορά το orestisorestiadas.blogspot.gr, παρουσία 19 ποδοσφαιριστών, των προπονητών και τριών μελών της Διοίκησης (το υπόλοιπο Δ.Σ. πιστεύω να έλειπε δικαιολογημένα) πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος ετήσιος Αγιασμός της Ομάδας από τον π. Χρήστο Πεταλά ούτως ώστε η ποδοσφαιρική χρονιά που αρχίζει τώρα να έχει και την ευλογία της Εκκλησίας.

Στη συνέχεια διεξήχθη φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας με τον Ακρίτα Ν. Βύσσας. Κατά διαστήματα ο Ορέστης έπαιξε όμορφα και σωστά και η βελτίωσή του είναι εμφανής. Εκτός των 5 τερμάτων (24΄ & 79΄ Καραγιάννης, 32΄ Μπαλάκης, 39΄ Μπακιρτζής και 45΄ Παπαδόπουλος) δημιουργήθηκαν και αρκετές ευκαιρίες ενώ ο Δήμου στο 20΄ είχε δοκάρι.

Η Ομάδα της Βύσσας αν και δεν απείλησε ιδιαίτερα έδειξε πολύ καλά στοιχεία και σίγουρα στο πρωτάθλημα (Β΄κατηγορίας) θα πρωταγωνιστήσει.