Την μεταγραφή ενός πρώην του Πανθρακικού και ενός… Αργεντίνου ανακοίνωσε ο Ορφέας Ελευθερούπολης

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Την πρώτη μεταγραφή ξένου παίκτη στην ιστορία του πραγματοποίησε ο Ορφέας Ελευθερούπολης, αποκτώντας τον Φράνκο Τορεζάνι. Παράλληλα, στο ρόστερ της αντιπάλου των Έβρου Σουφλίου και Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην Γ’ Εθνική προστέθηκε και ένας πρώην παίκτης του Πανθρακικού.

 

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας (8/9) ανακοινώθηκε η απόκτηση του 22χρονου αμυντικού Νίκου Τριανταφυλλίδη που πέρυσι είχε 25 συμμετοχές με τον Κιλκισιακό στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ο νεαρός άσος ήταν την σεζόν 2010-2011 αλλά  και το πρώτο μισό της σεζόν 2011-2012 στον Πανθρακικό για να πάει για το υπόλοιπο μισό στους Πόντιους Κατερίνης. Ακολούθησε ο Βατανιακός Κατερίνης (2012-2013α) και η Βέροια (2012-2013β) και μια σεζόν στο Κιλκίς.

Όσο για τον Φράνκο Τορεζάνι; Πρόκειται για τον 23χρονο Αργεντινό μέσο με ιταλικό διαβατήριο, που πέρυσι αγωνιζόταν στη Ζάκυνθο, μετρώντας 24 συμμετοχές και 4 γκολ. Η διοίκηση του Ορφέα έχει φροντίσει να δυναμώσει σημαντικά το ρόστερ της ομάδας, προκειμένου να έχει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και να μην κινδυνέψει πάλι με υποβιβασμό. Δεν αποκλείεται μάλιστα να γίνει κι άλλη μεταγραφή ως την Παρασκευή.