Όσα έγιναν στις κληρώσεις πρωταθλημάτων και κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Δημήτρης Μηλίκας

– Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο ξενοδοχείο Ερμής του Διδυμοτείχου η κλήρωση για τα πρωταθλήματα της Α’ και Β’ κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, αλλά και η κλήρωση της, Α φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου.

Στην κλήρωση το παρών έδωσαν σχεδόν όλοι οι παράγοντες των σωματείων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Έβρου, δημιουργώντας πριν και μετά αρκετά πηγαδάκια, προβλέποντας αρχικά και μετά σχολιάζοντας τους αντιπάλους που κληρώθηκαν. Την κλήρωση έκανε ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου Χρήστος Καραβασίλης.

Ο κ. Καραβασίλης εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την πρόσφατη επανεκλογή του και τόνισε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τοπικός αθλητισμός και το ποδόσφαιρο από την οικονομική κατάσταση. Ο πρόεδρος της Ένωσης Έβρου ανέφέρε ότι η κρίση είχε ως αποτέλεσμα  τις αποχωρήσεις έξι  ομάδων (της Ρούσσας, του Δημόκριτου, της Χιλής, του Σιτοχωρίου, της Παταγής και της ιστορικής Α.Ε. Καρωτής).

Το θέμα των μετακινήσεων έθεση η εκπρόσωπος του ΣΑΟΣ της Σαμοθράκης, που φέτος θα μετάσχει στην πρώτη κατηγορία. Στις κληρώσεις  προέκυψαν αρκετά ενδιαφέροντα ζευγάρια τόσο στις πρεμιέρες των πρωταθλημάτων όσο και του Κυπέλλου.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ Α’  ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΟΜΙΛΟΙ ΤΗΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ ΜΕ LIVE BLOGGING ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ