Μετακόμισε στον Βόρειο Όμιλο της Football League ο Φωκικός των Ξανθιωτών

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

– Στον Βόρειο Όμιλο της Football League θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Φωκικός του Γιώργου Μαραντά και των λοιπών Ξανθιωτών, όπως ενημερώθηκαν επίσημα από την διοργανώτρια αρχή οι Φωκείς πριν την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης.

Η ομάδα της Άμφισσας, βάσει του αρχικού σχεδιασμού των επικεφαλής της δεύτερης τη τάξει εθνικής κατηγορίας, είχε τοποθετηθεί στον Νότιο όμιλο, μια και στον Βορρά μετείχαν οι Άρης και Δόξα Δράμας. Άλλωστε, αυτός ήταν και ο λόγος που κληρώθηκε με την ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδας, καθώς στην πρώτη φάση, τα ζευγάρια είχαν βγει βάσει αυτών των ομίλων.

Ωστόσο, όπως είχε προαναγγείλει και το ThrakiSportS, τη Δευτέρα (8/9) η Ένωση της Football League ενημέρωσε επίσημα τους ανθρώπους του Φωκικού πως ελέω των αποχωρήσεων των Άρη και Δόξας Δράμας, η ομάδα θα τοποθετηθεί στον Βόρειο όμιλο, προκειμένου να γίνουν 13 οι ομάδες και στα δύο… γκρουπ.

Μάλιστα, το απόγευμα της Τρίτης ο Φωκικός έμαθε και το πρόγραμμα της νέας σεζόν, μια και έγινε η κλήρωση του νέου… μαραθωνίου στην δεύτερη κατηγορία. Στην πρεμιέρα η μάδα του Ξανθιώτη προπονητή Γιώργου Μαραντά και των ξανθιωτών παιχτών θα έχει ρεπό.