Γυναίκα μποξέρ από τον Έβρο έτοιμη να ανέβει στο βάθρο της Υφηλίου

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Η αθλήτρια του Αθλητικού Συλλόγου Απόλλων Αλεξανδρουπόλεως μπήκε στην τελική ευθεία για το χρυσό μετάλλιο στο Κικ Μπόξινγκ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που γίνεται στην Ιταλία.

Η 17χρονη πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Κικ Μπόξινγκ Μαρία Μουρατίδου βρίσκεται από τις 6 Σεπτεμβρίου 2014 στην Ιταλία, συμμετέχοντας ως μέλος της Εθνικής Ομάδας Kick Boxing στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Eφήβων– Nεανίδων 2014, το οποίο διεξάγεται στην πόλη Ρίμινι.

Η νεαρή αθλήτρια, η οποία θεωρείται το φαβορί της Ελλάδας στην κατηγορία της, ανήκει στο δυναμικό του Αθλητικού Συλλόγου Απόλλων Αλεξανδρουπόλεως και προπονήθηκε σκληρά από τον κορυφαίο προπονητή Μάστερ Ιωάννη Ζάχο, ο οποίος έφερε μέχρι σήμερα με τους αθλητές του εκατοντάδες μετάλλια στην Ελλάδα, ανεβάζοντας τη χώρα μας στο βάθρο των πρωταθλητών.

Η Μαρία Μουρατίδου, μετά από σκληρή, μεθοδική και εξαντλητική προετοιμασία η οποία ξεκίνησε από τα μέσα του Ιουνίου είναι πανέτοιμη να κατακτήσει το παγκόσμιο μετάλλιο σε μια σειρά από πολύ σκληρές, συνεχείς και πολύπονες μάχες. Όπως δηλώνει, στόχος της Μαρίας είναι να σηκώσει την ελληνική σημαία στο βάθρο του νικητή, ακούγοντας τον εθνικό ύμνο της χώρας μας.