Ενδιαφέρον του Άρη για τον Εβρίτη Κουρδάκη

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Ανδρέας Αγελαρίδης

–  Σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Εβρίτης κεντρικός αμυντικός Παναγιώτης Κουρδάκης, αφού έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή και το όνομά του σύμφωνα με δημοσιεύματα ακούγεται για τον συμπολίτη Άρη που φέτος θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική.

Ο Άρης μια βδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και μετά την ανάληψη της διοίκησης από τον Γιώργο Γαλανό, φορτσάρει ώστε σε λίγες μέρες να συμπληρώσει το ρόστερ με την απόκτηση κάποιων έμπειρων και ξένων παιχτών. Μετά το όνομα του Σπύρου Βάλλα, που ακούστηκε τις τελευταίες μέρες, επίσης σύμφωνα με δημοσιεύματα ενδιαφέρει και ο Παναγιώτης Κουρδάκης, επομένως είναι πιθανό εαν αποκτηθεί να αντιμετωπίσει τις ομάδες από τον Έβρο.

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός, που κατάγεται και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στο Διδυμότειχο και από την ΑΕΔ, μεταπήδησε στη συνέχεια στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ το 2007.

Την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στον Θερμαϊκό Θέρμης έχοντας 28 συμμετοχές και ένα γκολ και τη σεζόν 2009-10 μετακόμισε στον Πυρσό Γρεβενών με 24 συμμετοχές και δύο τέρματα.

Τις επόμενες δύο χρονιές (2010-12) φόρεσε τη φανέλα της Αναγέννησης Επανομής όπου έπαιξε σε 25 ματς πετυχαίνοντας ένα γκολ. Τη επόμενη σεζόν στον ΟΦΗ είχε 18 συμμετοχές με την ομάδα του Ηρακλείου και πέρσι αγωνίστηκε σε 4 αγώνες με την ομάδα του Ηρακλή.