Σύννεφα στο φλερτ του Αργεντίνου Αλβάρεζ με τον Πανθρακικό

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Το οικονομικό δείχνει να οδηγεί σε αδιέξοδο της επαφές των Θρακιωτών με τον Αργεντινό Λεάντρο Αλβάρεζ, με τον οποίο φέρεται να υπάρχει φλερτ τις τελευταίες ημέρες.

Με τον Πανθρακικό να θέλει ακόμη μια μεταγραφική κίνηση προκειμένου να ολοκληρώσει το ρόστερ του για τη φετινή σεζόν, το όνομα του Λεάντρο Άλβαρεζ βρέθηκε σε πρώτο πλάνο στη σχετική λίστα την τελευταία εβδομάδα. Ωστόσο,  διαπιστώθηκε διαφορά στο οικονομικό, με τον Λατινοαμερικάνο να φαντάζει ακριβός για τα δεδομένα των Θρακιωτών και η ομάδα της Κομοτηνής πλέον φέρεται να εξετάζει και άλλες περιπτώσεις.

Συνεπώς ο Άκης Μάντζιος σε άμεση συνεργασία με τη διοίκηση της ομάδας στρέφουν αλλού το ενδιαφέρον τους εξετάζοντας τις εναλλακτικές λύσεις με την ισπανική αγορά να έχει την… τιμητική της και δεν αποκλείεται να γίνει κάποια κίνηση αν βρεθεί κάτι αξιόλογο μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου που λήγει η διορία για την απόκτηση ελεύθερων παικτών. Βέβαια, δεν αποκλείεται συμφωνία και με τον Αλβαρες αν συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις και μειωθούν οι απαιτήσεις του παίκτη, για τον οποίο φέρεται να υπάρχει ενδιαφέρον και από τον Πανιώνιο. hur betalar man med bitcoin

Στα αγωνιστικά και μετά τη ματαίωση του φιλικού με την ΑΕΛ και το ρεπό της Κυριακής η ομάδα του Πανθρακικού συνέχισε την Δευτέρα και την Τρίτη δυνατά με προπονήσεις με έμφαση σε ασκήσεις τακτικής, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Λεβαδειακό του πρώην προπονητή του Σάββα Παντελίδη.