Πήραν παράταση όλα τα γήπεδα και διεξάγονται κανονικά όλα τα πρωταθλήματα

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

–  Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, υπέγραψε για τις άδειες καταλληλότητας όλων των γηπέδων, όπως έγινε γνωστό αργά το βράδυ της Δευτέρας, δίνοντας λύση στο πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με την διεξαγωγή όλων των πρωταθλημάτων.

 

Μετά το πρόβλημα που είχε προκύψει με τις άδειες καταλληλότητας των γηπέδων και γενικότερα αθλητικών χώρων κι εγκαταστάσεων, κινδύνευε η διεξαγωγή των ποδοσφαιρικών κι όχι μόνο, πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών. Από αυτό της Super League μέχρι την Γ’ Εθνική που έχει πρεμιέρα.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται, την Δευτέρα (8/9) δόθηκε λύση, έστω και προσωρινά, προκειμένου να συνεχιστεί η… δράση στη Super League απρόσκοπτα και να ξεκινήσουν χωρίς προβλήματα οι αγώνες στις υπόλοιπες κατηγορίες.

Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανός υπέγραψε την παράταση καταλληλότητας των αθλητικών εγκαταστάσεων, συμπεριλαμβανομένων των γηπέδων. Έτσι, ενώ οι σχετικές άδειες έληγαν την 31η Αυγούστου, μετά την τελευταία εξέλιξη θα ισχύσουν μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2015, διάστημα στο οποίο αναμένεται να βρεθεί οριστική λύση.

Βέβαια, επειδή τα ξανακούσαμε αυτά, κρατήστε μικρό καλάθι… Σημασία έχει ότι για την ώρα τα γήπεδα ανοίγουν για ένα πεντάμηνο ακόμα. Και όχι μόνο για ένα μήνα, όπως ανέφερε η προσωρινή απόφαση για το Πανθρακικό Στάδιο…