Παντρεύτηκε ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Τσαλικίδης

Ο Νίκος Τσαλικίδης παντρεύτηκε με την εκλεκτή της καρδιάς του Βάσω Καρακάση. Ο μητροπολίτης κ. Παντελεήμων ευλόγησε το μυστήριο.

 

Όλη η ελίτ της Κομοτηνής παρούσα στο κοινωνικό γεγονός. Ερωτευμένοι και πλέον δεμένοι μια ζωή με τα δεσμά του γάμου δέχθηκαν βροχή τις ευχές να ζήσουν ένα βίο ανέφελο κι ευτυχισμένο ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Τσαλικίδης με την εκλεκτή της καρδιάς του νομικό Βάσω Καρακάση. Όλα ήταν πανέμορφα και παραμυθένια. Ο στολισμός του άλσους πάρκου με κεριά και τούλια με λουλούδια ενώ στους καλεσμένους προσφερόταν παγωμένη λεμονάδα.

Η νύφη έφτασε συνοδευόμενη από τον πατέρα της Παναγιώτη Καρακαση με μουσική και συγκινημένη την υποδέχθηκε ο γαμπρός στο κεφαλόσκαλο της εκκλησίας δίνοντας το φιλί της αιώνιας πίστης. Το μυστήριο τέλεσε ο μητροπολίτης κ. Παντελεήμων με δύο ιερείς ενώ παρέστησαν ο περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης, ο πρ. περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης, ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης, ο πρ. δήμαρχος Δημήτρης Κωτσάκης, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Φελίνα Καζάκου, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νότης Χαραλαμπίδης ο πρώην πρόεδρος Δημήτρης Ερελιάδης, ο Πέτρος Τσαλικίδης τ. αρχηγός Φρουράς Κύπρου, η πρόεδρος ΔΗΠΕΘΕ Σοφία Μενεσελίδου, η πρόεδρος ΔΕΚΕΠΑΚ Νατάσα Λιβεριάδου, οι δικηγόροι Νίκος Σπύρου, Αγγελική Κατσή, ο Τάκης Δολιανίτης με την σύζυγό του Ιωάννα Δεμιράκη του Δημοκρίτειου, η Βούλα Νεστωράκη, ο Γιώργος και η Λίνα Μανανά, ο πρόεδρος ΝΟΔΕ Ντίνος Μορφακίδης, οι επιχειρηματίες Γιάννης Τζαμπάζης, Χρήστος Βαρελάς, Νεοκλής Λεχούδης, Βασίλης Παπαδόπουλος του «Αρνεμούσι» ο Στάθης Κεφαλίδης, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Ζηλούδης,η δημοτική σύμβουλος Κλεοπάτρα Στογιαννίδου, οι αδελφές Νεφέλη και Χριστίνα Σιανίδου, ο Σάκης και η Ευδοξία Αραμπατζίδη, ο Κίμων Καλδιριμτζής και η σύζυγό του Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου, η Ελένη Γελάτου, ο Άγγελος Αγινορίτης, ο Χάρις Μιχαλόπουλος και η σύζυγός του Ντίνα, πολλοί προσκεκλημένοι φίλοι του ζευγαριού από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, όλοι οι συγγενείς των οικογενειών που πλημμύρισαν τον υπαίθριο χώρο του άλσους και παρά την βροχή μετείχαν στην ακολουθία που μεταδιδόταν και από τα μεγάφωνα.

Η τελετή ήταν απλή όπως ήθελαν οι νεόνυμφοι, δίχως υπερβολές με αγαπημένα πρόσωπα και με έκδηλη την χαρά όλων για την κορύφωση αυτού του σημαντικού γεγονότος. H κουμπάρα Μαρία Κουτσογιάννη πανέμορφη κι άψογη στο ρόλο της. Η γαμήλια δεξίωση ακολούθησε στο κέντρο Αστραία όπου ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι.

Κι από μας οι καλύτερες ευχές για βίο ανθόσπαρτο και πολλούς απογόνους οι γονείς να τους χαίρονται και να τους καμαρώνουν.

Πηγή: xronos.gr